Δεκάδες νεκροί από βομβαρδισμούς του Ισραήλ σε Γάζα και Δυτική Όχθη τα ξημερώματα - Ανέβηκε ο τραγικός απολογισμός από το φεστιβάλ που επιτέθηκε η Χαμάς

08:11 18/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας τα ξημερώματα! Αεροπορικά χτυπήματα στη Χαν Γιούνες και στον προσφυγικό καταυλισμό Μπαλάτα κατέστρεψαν σπίτια πολιτών αλλά και ένα κτίριο που ανήκει στη Φάταχ.

Το Ισραήλ βομβάρδισε 3 κτίρια με κατοικίες στην πόλη Χαν Γιούνες, στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας τα ξημερώματα του Σαββάτου (18.11.2023) και σκοτώθηκαν 26 άνθρωποι, σύμφωνα

με τον διευθυντή του νοσοκομείου Νάσερ της πόλης. 

Από τον βομβαρδισμό του Ισραήλ στη συνοικία Χάμαντ της Χαν Γιούνες τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι 23 άνθρωποι, διευκρίνισε ο διευθυντής του νοσοκομείου Νάσερ στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Νωρίτερα το Reuters είχε μεταδώσει – επικαλούμενο το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA – ότι 26 Παλαιστίνιοι, κυρίως παιδιά, σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα από τον ισραηλινό βομβαρδισμό στην πόλη Χαν Γιούνες στη Λωρίδα της Γάζας.

Εκατόμβη νεκρών στη Δυτική Όχθη

Τουλάχιστον 5 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 2 τραυματίστηκαν από ισραηλινό πλήγμα στον προσφυγικό καταυλισμό Μπαλάτα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με την Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο. Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) δεν έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τη συγκεκριμένη αναφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα