Μηχανική βλάβη στο πλοίο Power Jet από Πειραιά προς Σαντορίνη - Η εταιρία επιστρέφει στους επιβάτες την αξία του εισιτηρίου

18:28 2/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Μία από τις 4 μηχανές του πλοίου Power Jet, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από τον Πειραιά και θα κατέληγε στην Σαντορίνη, έπαθε βλάβη. 

Το πλοίο Power Jet που φέρει κυπριακή σημαία, μεταφέρει επιβάτες από το λιμάνι του Πειραιά περνώντας και κάνοντας στάση στα νησιά Σύρο, Μύκονο,

Πάρο, Νάξο και καταλήγει στην Σαντορίνη.

Μία από τις μηχανές του πλοίου έβγαλε κάποιο πρόβλημα σήμερα Μ. Πέμπτη (02.05.2024), όμως η πορεία του δεν σταμάτησε απλώς συνεχίζει το ταξίδι με μειωμένη ταχύτητα. Το πλοίο μεταφέρει 1106 επιβάτες και 31 άτομα πλήρωμα.

Η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα και θα επιστρέψει στους επιβάτες όλη την αξία του εισιτηρίου τους, ενώ τους προσφέρει ένα ακόμη δωρεάν.

«Αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα σε ένα εκ των τεσσάρων προωστήριων συστημάτων με αποτέλεσμα να πλέουμε με μειωμένη ταχύτητα. Έχουμε ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Νιώθουμε ότι είναι υποχρέωσή μας εν όψη και των εορτών να επιστρέψουμε ολόκληρη την αξία του εισιτηρίου. Επιπλέον σε ένδειξη σεβασμού χορηγούμε ένα δωρεάν εισιτήριο προς οποιοδήποτε προορισμό της επιλογής των επιβατών που καλύπτει το δίκτυο της SEAJETS.

Θα υπάρχει μέσω SMS ενημέρωση για τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων και τη χορηγία του δωρεάν εισιτηρίου στο τηλέφωνο που έχει καταχωρηθεί στην κράτηση» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία.

Σύμφωνα με την εταιρία οι επιβάτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορούν να επισκεφθούν τα bar του πλοίου όπου προσφέρετε ένα αναψυκτικό ή καφέ με την επίδειξη του εισιτηρίου.

 

To άρθρο Μηχανική βλάβη στο πλοίο Power Jet από Πειραιά προς Σαντορίνη - Η εταιρία επιστρέφει στους επιβάτες την αξία του εισιτηρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μηχανική, Power Jet, Πειραιά, Σαντορίνη,michaniki, Power Jet, peiraia, santorini