Μητέρα στην Ουκρανία ξεσπά σε λυγμούς για τον γιο της που είναι Ρώσος πιλότος - «Συγγνώμη, ντρέπομαι»

17:23 12/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε κλάματα ξέσπασε η Elena Golovenskaya από την Ουκρανία, καθώς μιλούσε για την συμμετοχή του γιου της στον πόλεμο. Πρόκειται για Ταγματάρχη της Ρωσίας, ο οποίος πιλόταρε ένα μαχητικό αεροσκάφος Sukhoi SU-30SM και συνελήφθη μετά την κατάρριψη του. 

Το μαχητικό αεροσκάφος του Aleksey Golovensky, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail,

καταρρίφθηκε στις 5 Μαρτίου κοντά στην πόλη Mykolaiv, μία πόλη της νότιας Ουκρανία κοντά στη Μαύρη Θάλασσα. Ο Ρώσος Ταγματάρχης τώρα είναι αιχμάλωτος, ενώ η Ουκρανή μητέρα αισθάνεται ντροπή και λύπη. 

Σε βίντεο, που δημοσίευσε ο ουκρανικός στρατός, η Elena Golovenskaya ξέσπασε σε λυγμούς, αποκαλύπτοντας τις πράξεις του γιου της. «Έχω κυριευτεί από θλίψη και ντροπή για τον γιο μου« λέει η γυναίκα. 

Ukrainian mother reveals her 'grief and shame' that her son is a Russian fighter pilot who bombed her country https://t.co/yYJD9fzYNr

Daily Mail Online (@MailOnline) March 12, 2022

«Ακούγαμε επανειλημμένα τον ανατριχιαστικό ήχο των σειρήνων από την αεροπορική επιδρομή στο Kremenchug. Μου ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω πώς υπάκουσαν σε αυτή την εγκληματική εντολή για τον βομβαρδισμό της Ουκρανίας», σημειώνει. 

Και προσθέτει: «Όπως είναι φυσικό, ανησυχώ για τον γιο μου. Αφού συνελήφθη, τουλάχιστον επέζησε».

«Ζητώ συγγνώμη από τον ουκρανικό λαό και ζητώ συγγνώμη για τον γιο μου και για τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να μεγαλώσω έναν κανονικό, άξιο άνθρωπο», λέει κλαίγοντας η Elena Golovenskaya.

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail

To άρθρο Μητέρα στην Ουκρανία ξεσπά σε λυγμούς για τον γιο της που είναι Ρώσος πιλότος - «Συγγνώμη, ντρέπομαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα