Μητσοτάκης σε αγρότες στη Βόνιτσα: «Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο – Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

13:31 31/1/2024 - Πηγή: NewsIt

«Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε ούτε θα φύγετε στη Γερμανία. Για μένα η στήριξη του πρωτογενούς τομέα είναι πρώτη πολιτική προτεραιότητα», είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο σύντομο διάλογο που είχε με αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας.

«Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει υψηλό ενεργειακό κόστος και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτό», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμη απευθυνόμενος

στους αγρότες στη Βόνιτσα ότι στις Βρυξέλλες θα θέσει επί τάπητος τα αιτήματά τους. 

«Ξέρω τα προβλήματα από πρώτο χέρι. Αυτά τα δύσκολα τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση στάθηκε στο μέτρο του δυνατού κοντά στους αγρότες, με στήριξη του ΕΛΓΑ με αποζημιώσεις 1 δισ. ευρώ, με μείωση του ΦΠΑ σε λιπάσματα και ζωοτροφές», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε: «Είμαστε πάντα ανοιχτοί να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξέρουμε τις εκκρεμότητες με το κόστος της κίνησης και του ντίζελ και στο μέτρο του εφικτού, γιατί οι  δημοσιονομικές δυνατότητες δεν είναι απεριόριστες, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό», τόνισε.

 

 

To άρθρο Μητσοτάκης σε αγρότες στη Βόνιτσα: «Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο – Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Βόνιτσα, Είμαστε,mitsotakis, vonitsa, eimaste