Μονακό - Παναθηναϊκός LIVE: "Θρίλερ" στα τελευταία λεπτά του αγώνα

19:46 20/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς, για τη 15η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει τη νίκη που θα τον επαναφέρει σε θετικό πρόσημο στην κατάταξη. 

Στο πρώτο παιχνίδι για τη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague, ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ

7-7 θα αγωνιστεί κόντρα στη δυνατή και φέτος Μονακό, η οποία και έχει 8 νίκες και 6 ήττες, όντας σταθερά στην πρώτη 6άδα της κατάταξης, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ.

Παρακολουθήστε LIVE το Μονακό – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί… ξεκούραστος στο Πριγκιπάτο, αφού το σαββατοκύριακο δεν είχε υποχρέωση στη Basket League, λόγω της διεξαγωγής του All Star Game. Στη Euroleague προέρχεται από νίκη, στην έδρα της Βιλερμπάν.

Από την άλλη, η Μονακό έρχεται από την ήττα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, η οποία τη νίκησε 86-74, στο ντεμπούτο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει μόνο τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος χρειάζεται ακόμη μερικές εβδομάδες, για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, το τελευταίο διάστημα, προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και τέθηκε στη διάθεση του Τούρκου κόουτς. Εκτός το τελευταίο διάστημα για τους Μονεγάσκους του Σάσα Ομπράντοβιτς είναι ο Τζόρνταν Λόιντ.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

To άρθρο Μονακό - Παναθηναϊκός LIVE: "Θρίλερ" στα τελευταία λεπτά του αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα