Μουντιάλ 2022 – Βαλένσια: Πρώτα έγραψε ιστορία και μετά σόκαρε το Εκουαδόρ με τον τραυματισμό του

20:17 25/11/2022 - Πηγή: NewsIt

O Ένερ Βαλένσια δεν μπόρεσε να χαρεί το ιστορικό του γκολ κόντρα στην Ολλανδία, αλλά και την ισοπαλία του Εκουαδόρ που το διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ 2022.

Ο Ένερ Βαλένσια ήταν για ακόμα μία φορά ο πρωταγωνιστής του Εκουαδόρ. Ο πολύπειρος επιθετικός σημείωσε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Ολλανδία, φτάνοντας τα

τρία τέρματα στο Μουντιάλ 2022.

Μετά τα δύο γκολ στην πρεμιέρα, ο Βαλένσια σκόραρε και στο παιχνίδι του Εκουαδόρ με την Ολλανδία, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην ομάδα του.

Ο ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε έγραψε ιστορία, καθώς σκόραρε για έκτο σερί παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Το επίτευγμα αυτό είχαν καταφέρει μόλις τρεις παίκτες. Ο Εουσέμπιο για την Πορτογαλία το 1966, ο Ρόσι για την Ιταλία το 1982 και ο Σαλένκγο για τη Ρωσία το 1994.

Ο Βαλένσια δεν μπόρεσε να χαρεί το επίτευγμα του, καθώς αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Ο επιθετικός του Εκουαδόρ αποχώρησε, μάλιστα, με φορείο και μένει να φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του ενόψει της συνέχειας του Μουντιάλ 2022.

To άρθρο Μουντιάλ 2022 – Βαλένσια: Πρώτα έγραψε ιστορία και μετά σόκαρε το Εκουαδόρ με τον τραυματισμό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ 2022 – Βαλένσια, Πρώτα, Εκουαδόρ,mountial 2022 – valensia, prota, ekouador