Μουντιάλ 2022: Η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν είδε από τα μάτριξ πως δεν του χρεώθηκε το γκολ της Πορτογαλίας

16:32 29/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο διπλός πανηγυρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο πρώτο γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη, αντικαταστάθηκε γρήγορα από… ξενέρωμα. Η στιγμή που ο “CR7” ενημερώθηκε πως δεν έχει πετύχει ένα ακόμα γκολ στο Μουντιάλ 2022.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να σκοράρει σε κάθε ματς. Άλλωστε, αυτή είναι -εδώ και τόσα χρόνια- η δουλειά του, στις ομάδες που αγωνίζεται. Στο Πορτογαλία

– Ουρουγουάη (2-0) πλησίασε στο 119ο γκολ του με τους Ίβηρες, αλλά η τεχνολογία χρέωσε το 1-0 στο Μπρούνο Φερνάντες κι έτσι ο “CR7” “έμεινε” με 1 γκολ στο Μουντιάλ 2022.

Το 1-0 της Πορτογαλίας “κλείδωσε” στον Μπρούνο Φερνάντες, αφού –με τη βοήθεια της τεχνολογίας– φάνηκε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε επαφή με την μπάλα, με κεφαλιά.

Ο “CR7” εξέφρασε τον εκνευρισμό του για την “απώλεια” του γκολ, λίγο μετά το 1-0. Τη στιγμή που στο μάτριξ του γηπέδου εμφανίστηκε η… χρέωση του γκολ στον Μπρούνο Φερνάντες, ο Πορτογάλος επιθετικός έδειξε ξενερωμένος.

Πάντως, στο φινάλε του αγώνα, ο επιθετικός της Πορτογαλίας πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του τη νίκη και την πρόκριση της ομάδας στους “16” του Μουντιάλ 2022.

Funny sequence

The referee confirmed Cristiano Ronaldo that he scored the goal and he celebrates

Then the screen shows Bruno Fernandes

F pic.twitter.com/5w1T9U7L4Z

— Argies Football (@ArgiesFootball) November 28, 2022

To άρθρο Μουντιάλ 2022: Η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν είδε από τα μάτριξ πως δεν του χρεώθηκε το γκολ της Πορτογαλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα