Μύκονος: «Έβγαλε μάτια» η σύζυγος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή – Το πέρασμα από την Ψαρρού

09:14 18/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Η σύζυγος του Φάμπρεγκας βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο και την Ψαρρού. Η εμφάνισή της, κέντρισε τα βλέμματα…

Ο άσσος των γηπέδων Cesc Fabregas βρίσκεται για διακοπές στην Μύκονο μαζί με την κούκλα σύζυγό του Daniela και τα πέντε παιδιά τους. Ο ποδοσφαιριστής της Μονακό και η οικογένειά του έχουν καταλύσει σε υπεροπολυτελές ξενοδοχείο του νησιού. Και ποιος ήταν ο πρώτος κοσμοπολίτικος σταθμός τους;

Μα φυσικά η Ψαρρού. Ο 34χρονος αστέρας της μπάλας που έχει κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και δύο Euro με την Ισπανία επισκέφθηκε την διάσημη παραλία ύστερα από πρόκληση του Ζαννή Φραζέσκου με τον οποίο είναι καλοί φίλοι.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον Fabregas και τα αγαπημένα του πρόσωπα την ώρα που αποβιβάζονταν από φουσκωτό στην προβλήτα της Ψαρρούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός επισκέπτεται την Μύκονο. Είχε έρθει και το καλοκαίρι του 2018 για να περάσει τον μήνα του μέλιτος με την εκλεκτή της καρδιάς του καθώς ο γάμος τους είχε γίνει λίγους μήνες νωρίτερα.

 

To άρθρο Μύκονος: «Έβγαλε μάτια» η σύζυγος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή – Το πέρασμα από την Ψαρρού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα