Μυστηριώδης εξαφάνιση αναστατώνει το Ηράκλειο - Τι ανέφερε στην αστυνομία ο αδερφός του αγνοούμενου άντρα

10:31 14/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση άντρα στο Ηράκλειο. Οι έρευνες για τον αγνοούμενο συνεχίζονται χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του…

Η εξαφάνιση του 61χρονου δηλώθηκε σε αστυνομικούς στο Ηράκλειο και ταχύτατα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Όπως ανέφερε ο αδερφός του αγνοούμενου, τον άφησε σε στάση λεωφορείου για να πάει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και από τότε τα ίχνη του δικού του ανθρώπου

χάθηκαν. Ανέφερε πως ο αγνοούμενος δεν είχε εκδηλώσει ποτέ πρόθεση να εξαφανιστεί. Η νύχτα που πέρασε ήταν δύσκολη με την οικογένεια του 61χρονου στην Κρήτη, να ευελπιστεί πως εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η μεγάλη περιπέτεια.

Ώρες αγωνίας ζει μια οικογένεια στο Ηράκλειο μετά την εξαφάνιση ενός μέλους της το πρωί της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου του 2023.

Όπως έγινε γνωστό, ο 61χρονος, ο οποίος αναζητείται, είχε πάει στη στάση του λεωφορείου μαζί με τον αδερφό του, προκειμένου να μεταβεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου είχε ραντεβού με γιατρούς.

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο αδερφός του έφυγε από τη στάση, όμως όταν οι ώρες πέρασαν και ο 61χρονος δεν έδινε σημεία ζωής, δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

To άρθρο Μυστηριώδης εξαφάνιση αναστατώνει το Ηράκλειο - Τι ανέφερε στην αστυνομία ο αδερφός του αγνοούμενου άντρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μυστηριώδης, Ηράκλειο -,mystiriodis, irakleio -