Νάπολι – Κρεμονέζε 3-0: Πήρε εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και συνέχισε ακάθεκτη στη Serie A

23:40 12/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Πριν από λίγο καιρό η Κρεμονέζε είχε κάνει το “μπαπ” αποκλείοντας την Νάπολι στο Κύπελλο Ιταλίας, στην διαδικασία των πέναλτι, μέσα στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”. Για την Serie A όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, με τους “παρτενοπέι”να επικρατούν με 3-0.

Με σκόρερ τους… συνήθεις ύποπτους, Χβίτσα Κβαρατσχέλια και Βόκτορ Οσιμέν, η Νάπολι νίκησε εντός έδρας την ουραγό, Κρεμονέζε (3-0) και συνέχισε χωρίς “στοπ” την πορεία της προς τον φετινό τίτλο στη Serie A.

lang="el-GR">Η Νάπολι έκανε έτσι την 6η της σερί νίκη στη Serie A και 19η συνολικά, φτάνοντας τους 59 βαθμούς και στο +16 από την δεύτερη Ίντερ, που έχει ματς λιγότερο. Απ’ την άλλη, η Κρεμονέζε παρέμεινε στους 8 βαθμούς και στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Στα του αγώνα, ο Κχβαρατχέλια άνοιξε το σκορ στο 22′ για τους γηπεδούχους, για να ακολουθήσει ο Ονιμέν στο 65′. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79′ από τον Έλμας.

To άρθρο Νάπολι – Κρεμονέζε 3-0: Πήρε εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και συνέχισε ακάθεκτη στη Serie A δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Νάπολι – Κρεμονέζε 3-0, Πήρε, Κύπελλο, Serie A,napoli – kremoneze 3-0, pire, kypello, Serie A