Ναρέντρα Μόντι: «Προσβλέπω στην εκβάθυνση της φιλίας Ινδίας – Ελλάδας» – Το πρώτο tweet από την Αθήνα

09:48 25/8/2023 - Πηγή: NewsIt

«Προσβλέπω σε μία παραγωγική επίσκεψη στην Ελλάδα με στόχο την εκβάθυνση της φιλίας μεταξύ Ινδίας – Ελλάδας», έγραψε στο πρώτο tweet του, μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα, ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι, που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από μέλη της ινδικής κοινότητας. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Ινδού πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 40 χρόνια. 

Τον Ινδό

πρωθυπουργό υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γερααετρίτης, ενώ ο ίδιος ο Μόντι έγραψε στο Twitter:  «Προσγειώθηκα στη Αθήνα. Προσβλέπω σε μία παραγωγική επίσκεψη στην Ελλάδα με στόχο την εκβάθυνση της φιλίας μεταξύ Ινδίας – Ελλάδας. Θα έχω συνομιλίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα έρθω σε επαφή με την Ινδική κοινότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο tweet του ο Ναρέντρα Μόντι.

Προσγειώθηκα στη Αθήνα. Προσβλέπω σε μία παραγωγική επίσκεψη στην Ελλάδα με στόχο την εκβάθυνση της φιλίας μεταξύ Ινδίας – Ελλάδας. Θα έχω συνομιλίες με τον @PrimeministerGR Kyriakos Mitsotakis και θα έρθω σε επαφή με την Ινδική κοινότητα. pic.twitter.com/QJ1GcHJeWM

— Narendra Modi (@narendramodi) August 25, 2023

Παράλληλα, ο Ινδός πρωθυπουργός ευχαρίστησε την ινδική κοινότητα για το θερμό καλωσόρισμα, αναφέροντας: «Ανάμεσα στα ιστορικά τοπία της Ελλάδας, η ζεστασιά και η φιλοξενία της ινδικής κοινότητας λάμπει έντονα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για το θερμό καλωσόρισμα»

To άρθρο Ναρέντρα Μόντι: «Προσβλέπω στην εκβάθυνση της φιλίας Ινδίας – Ελλάδας» – Το πρώτο tweet από την Αθήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναρέντρα Μόντι, Προσβλέπω, Ινδίας – Ελλάδας –, Αθήνα,narentra monti, prosvlepo, indias – elladas –, athina