ΝΔ: Αντιδράσεις από την παρουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής

00:05 3/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με «ομογενείς» από την Ξάνθη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ήταν παρών σε συνάντηση ενόψει της εκλογής ψευδομουφτή.

Ειδικότερα

ο Τάσος Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Στην επίσημη σελίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, εν όψει εκλογής ψευδομουφτή: «(…) Σήμερα συναντηθήκαμε με ομογενείς μας στον Τόπειρο Ξάνθης (…)». Στο κέντρο της φωτογραφίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η ελληνική κοινωνία περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις».

Στην επίσημη σελίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, εν όψει εκλογής ψευδομουφτή: «[…] Σήμερα συναντηθήκαμε με ομογενείς μας στον Τόπειρο Ξάνθης […]». Στο κέντρο της φωτογραφίας ο βουλευτής του @syriza_gr Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η ελληνική κοινωνία περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις. pic.twitter.com/JnxCI9xHPD

— Tasos Chatzivasileiou (@tasos_chatziv) September 2, 2022

To άρθρο ΝΔ: Αντιδράσεις από την παρουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντιδράσεις, ΣΥΡΙΖΑ, Κομοτηνής,antidraseis, syriza, komotinis