Νέα Σμύρνη: Συμπληρωματική κατάθεση από την 14χρονη για την υπόθεση μαστροπείας

08:34 27/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση μαστροπείας 14χρονης από τη Νέα Σμύρνη. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι το κοριτσάκι, που φιλοξενείτο μαζί με την αδερφή της σε δομή, χθες Κυριακή (26.03.2023) συμπληρωματική κατάθεση. 

Συμπληρωματική κατάθεση – σύμφωνα με το MEGA – ζήτησε να δώσει η ίδια η 14χρονη, που φιλοξενείτο σε δομή στη Νέα Σμύρνη

και φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας. Το παιδί στην συμπληρωματική κατάθεση έδωσε πληροφορίες για τους 3 άνδρες που βρίσκονται ήδη στην φυλακή για την υπόθεση, τον Ρουσλάν, που φέρεται να είχε κακοποήσει σεξουαλικά το κορίτσι σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπως και για τον 30χρονο Ταχίρ, αλλά και τον πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιο.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι για τον πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιο, η 14χρονη ανέφερε ότι εκτελούσε μόνο χρέη οδηγού στα «ραντεβού» που πήγαινε για να την βιάζουν.

Τα εφτά βίντεο με τους βιασμούς της 14χρονης από τη Νέα Σμύρνη – Ο ρόλος του «Ρουσλάν»

Το παιδί έδωσε πολύ σημαντικές πληροφορίες για τη δράση αυτού του κυκλώματος και ενδεχομένως μέσω μίας εφαρμογής γνωριμιών, έχουν εμπλακεί και εκδοθεί στο κύκλωμα αυτό και άλλα κορίτσια.

Υπενθυμίζεται η 14χρονη φιλοξενείτο μαζί με την αδερφή της σε δομή στη Νέα Σμύρνη, καθώς μετά από καταγγελίες της μητέρας της, ο πατέρας της είχε έντονη κακοποιητική συμπεριφορά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

To άρθρο Νέα Σμύρνη: Συμπληρωματική κατάθεση από την 14χρονη για την υπόθεση μαστροπείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σμύρνη, Συμπληρωματική, 14χρονη,smyrni, sybliromatiki, 14chroni