Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκή έξω από μπαρ της Μυκόνου με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία

10:44 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ανάστατη η Μύκονος από την αιματηρή συμπλοκή έξω από μπαρ. 9 οι μέχρι στιγμής συλλήψεις για το επεισόδιο και τα μαχαιρώματα ανάμεσα σε Ινδούς και Πακιστανούς…

Ένας 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για τη φονική συμπλοκή στη Μύκονο, που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα. Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα, καθώς φέρεται να μαχαίρωσε ομοεθνή του, από το Πακιστάν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της φονικής επίθεσης με μαχαίρι, είναι σε εξέλιξη.

Αναφορικά με τους 8 συλληφθέντες, πληροφορίες αναφέρουν πως οι τέσσερις πρόκειται να προφυλακιστούν καθώς στην κατοχή τριών εξ αυτών βρέθηκαν όπλα, ενώ ο τέταρτος φορούσε μία μπλούζα που έφερε ίχνη αίματος.

Η συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και Ινδών σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου έξω από μπαρ της Μυκόνου. Στη φονική συμπλοκή συμμετείχαν τουλάχιστον 20 άτομα.

Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί ποια ήταν τα αίτια και η αφορμή που οδήγησαν στο αιματηρό επεισόδιο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και έκαναν διεξοδική έρευνα του χώρου.

Οι έρευνες για τη φονική συμπλοκή συνεχίζονται με την τοπική κοινωνία να ζητάει ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στη Μύκονο ενόψει του καλοκαιριού, όπου παραδοσιακά παρατηρείται έξαρση της εγκληματικότητας.

To άρθρο Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκή έξω από μπαρ της Μυκόνου με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα