Νέο μήνυμα Νετανιάχου από το πεδίο της μάχης - «Προοδεύουμε, τίποτα δεν μας σταματά»

17:53 2/11/2023 - Πηγή: NewsIt

«Έχουμε σημειώσει μεγάλες επιτυχίες, σημειώνουμε πρόοδο και τίποτα δεν θα μας σταματήσει», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στο νέο μήνυμα που ανέβασε στα social media περιτριγυρισμένος από τους στρατιώτες των IDF κατά την 27η ημέρα του πολέμου εναντίον της Χαμάς.

Μιλώντας στους στρατιώτες των IDF σήμερα Πέμπτη (2.111.2023), ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε ότι ο στρατός του Ισραήλ

«έχει ήδη πατήσει τα εδάφη της Γάζας» και συνεχίζει για τη νίκη εναντίον της Χαμάς.

«Προχωράμε», είπε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου στους στρατιώτες των ειδικών μονάδων, προσθέτοντας: «Έχουμε επίσης οδυνηρές απώλειες, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα – τίποτα δεν θα μας σταματήσει».

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ανέβασε και το σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter), γράφοντας στη λεζάντα: «Σήμερα με τους μαχητές μας στο πεδίο. Είχαμε πολύ εντυπωσιακές επιτυχίες, είμαστε ήδη μέσα στα περίχωρα και στα εδάφη της Γάζας. Κάνουμε πρόοδο. Τίποτα δεν θα μας σταματήσει».

«Θα προχωρήσουμε. Θα προχωρήσουμε και θα νικήσουμε και θα το κάνουμε με τη βοήθεια του Θεού και με τη βοήθεια των ηρωικών πολεμιστών μας. Σας εμπιστεύομαι, σας πιστεύω. Ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ στέκεται στο πλευρό σας – μέχρι τη νίκη», καταλήγει το μήνυμα του Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Δείτε το βίντεο:

היום עם הלוחמים שלנו בשטח. יש לנו הצלחות מאוד מרשימות, אנחנו כבר יותר מבפאתי העיר עזה. אנחנו מתקדמים. שום דבר לא יעצור אותנו.

אנחנו נתקדם. אנחנו נתקדם וננצח, ונעשה את זה בעזרת ה' ובעזרת הלוחמים הגיבורים שלנו.

אני סומך עליכם, אני מאמין בכם. עם ישראל כולו עומד מאחוריכם – עד… pic.twitter.com/qWSOLH8bV5

— Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו (@netanyahu) November 2, 2023

Στους 18 οι νεκροί Ισραηλινοί στρατιώτες, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία – «Επιχειρούμε μέσα και γύρω από τη Γάζα»

Ο πόλεμος έχει «ένα οδυνηρό και δύσκολο τίμημα» με 18 Ισραηλινούς στρατιώτες να έχουν σκοτωθεί στη χερσαία επιχείρηση στη Γάζα μέχρι στιγμής, δήλωσε ο αρχηγός του επιτελείου των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF), Αντιστράτηγος Χέρζι Χαλέβι και μεταδίδει ο Guardian.

«Χάσαμε τους καλύτερους από τους γιους μας σε αυτόν τον πόλεμο, στηρίζουμε τις οικογένειές τους… θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Αντιστράτηγος στη νεότερη ενημέρωσή του για τις επιχειρήσεις των IDF κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Along the Israel/Gaza border: pic.twitter.com/NKB2sNY3h2

— Trey Yingst (@TreyYingst) November 2, 2023

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις των IDF έχουν «υποχρέωση» να επιστρέψουν στην πατρίδα μαζί με όλους τους ομήρους που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας από τη Χαμάς.

«Επιχειρούμε με ψυχραιμία, εξυπνάδα και αποφασιστικότητα, μέσα στη Λωρίδα της Γάζας και στα περίχωρά της εναντίον ενός εχθρού που έχει χαραγμένο τον θάνατο στη σημαία του. Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμά μας να ζούμε με ασφάλεια και να ευημερούμε στην πατρίδα μας», είπε μεταξύ άλλων ο Αντιστράτηγος Χέρζι Χαλέβι.

Το Ισραήλ πραγματοποίησε νέα επίθεση στη Τζαμπαλίγια, βομβαρδίζοντας άλλον έναν προσφυγικό καταυλισμό στη Τζαμπαλίγια, κοντά σε σχολείο του ΟΗΕ. Οι εικόνες φρίκης κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου.

To άρθρο Νέο μήνυμα Νετανιάχου από το πεδίο της μάχης - «Προοδεύουμε, τίποτα δεν μας σταματά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Νετανιάχου, - Προοδεύουμε,neo, netaniachou, - proodevoume