Νέο ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του μέλους των «Beatles», Τζον Λένον, με αφηγητή τον Κίφερ Σάδερλαντ

15:09 27/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη δολοφονία του Τζον Λένον στο οποίο την αφήγηση για τα όσα έγιναν στην υπόθεση του θανάτου του μέλους των «Beatles» θα κάνει ο Κίφερ Σάδερλαντ, εξασφάλισε η Apple TV+.

Με τίτλο «John Lennon: Murder Without a Trial» το ντοκιμαντέρ, που θα αποτελείται από τρία μέρη, περιλαμβάνει «αποκλειστικές συνεντεύξεις αυτοπτών μαρτύρων και φωτογραφίες από τη σκηνή της δολοφονίας του μέλους των «Beatles», Τζον Λένον,

που δεν έχουν προβληθεί ποτέ στο παρελθόν.

Το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στη ζωή και τη δολοφονία του σταρ της μουσικής Τζον Λένον και την έρευνα και καταδίκη του Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν, που ομολόγησε τη δολοφονία του μέλους των Beatles.

Το ντοκιμαντέρ «Murder Without a Trial» διαφημίζεται ως η «πιο διεξοδική έρευνα» της δολοφονίας του Τζον Λένον το 1980, καθώς στους δημιουργούς του παραχωρήθηκε εκτεταμένη πρόσβαση στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, στο Συμβούλιο Αποφυλάκισης και στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα μέσω του νόμου περί ελευθερίας πληροφοριών.

Εκτός από τις αποκλειστικές συνεντεύξεις με όσους ήταν πιο κοντά στον Τζον Λένον την εποχή της δολοφονίας του, όπως αναφέρει το Variety, η σειρά εξετάζει επίσης προσεκτικά τα κίνητρα του δολοφόνου του μέλους των Beatles μέσω συνομιλιών με τους δικηγόρους υπεράσπισης του Τσάπμαν, τους ψυχιάτρους, τους εισαγγελείς και τους ντετέκτιβ.

Σε σκηνοθεσία του Νικ Χολτ και του Ρομπ Κόλντστριμ το «Murder Without a Trial» είναι παραγωγή της 72 Films. Ο εκτελεστικός παραγωγός της Coldstream μαζί με τους Ντέιβιντ Γκλόβερ, Μαρκ Ράφαελ και Λούις Λι Ρέι είναι παραγωγοί της ταινίας.

To άρθρο Νέο ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του μέλους των «Beatles», Τζον Λένον, με αφηγητή τον Κίφερ Σάδερλαντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα