Νέος ημιτελικός για τον... 300άρη Τσιτσιπά στο Paris Open! «Σάρωσε» τον Χατσάνοφ και παίζει με τον Ντιμιτρόφ για μια θέση στον τελικό

18:41 3/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Καρέν Χατσάνοφ με 2-0 σετ και πέρασα στα ημιτελικά του Paris Masters για δεύτερη σερί χρονιά! Κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, για μια θέση στον τελικό του τουρνουά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε του Κάρεν Χατσάνοφ με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε πανηγυρικά -για δεύτερη σερί χρονιά- στα ημιτελικά του Paris Masters,

όπου θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (04/11, 15.00).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόνο 80 λεπτά και πέτυχε την 300ή νίκη της καριέρας του (!) και θα παίξει στον τρίτο σερί ημιτελικό του, μετά από αυτούς σε Αμβέρσα και Βιέννη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε με άνεση το πρώτο σετ, ενώ χρειάστηκε να πιεστεί λίγο περισσότερο στο δεύτερο, για να πλησιάσει στον τίτλο -στη γαλλική πρωτεύουσα- λίγες μέρες πριν την έναρξη των ATP Finals!

Στον προημιτελικό που προηγήθηκε, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (17ος στην παγκόσμια κατάταξη) προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters 1000 για δεύτερη φορά, μετά το 2019, νικώντας με 6-1, 4. -6, 6-4 τον Ουμπέρ Χούρκατς (11ος).

Στις 8 προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο αθλητών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει το… πάνω χέρι, “μετρώντας” 6 νίκες (5 σερί) και μόλις δυο ήττες.

To άρθρο Νέος ημιτελικός για τον... 300άρη Τσιτσιπά στο Paris Open! «Σάρωσε» τον Χατσάνοφ και παίζει με τον Ντιμιτρόφ για μια θέση στον τελικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα