Ως διεμφυλική δέχθηκα πόλεμο από τους καθηγητές μου αποκάλυψε η Νικολίνα Νικολούζου

13:34 12/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Η παίκτρια του My Style Rocks, Νικολίνα Νικολούζου, που αποκάλυψε χθες Δευτέρα (11.3.2024) ότι γεννήθηκε αγόρι και από μικρή ηλικία ξεκίνησε τη φυλομετάβαση μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αποκάλυψε όσα έχει περάσει ως διεμφυλική γυναίκα. 

«Μίλησα δημόσια για την διεμφυλικότητά του μου γιατί θεωρώ ότι είναι σημαντικό να το γνωρίζει κάποιος για μένα, ως προσωπικότητα, και για να δείξω στον κόσμο ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει κάποιος να ντρέπεται» είπε η διεμφυλική παίκτρια του My Style Rocks.

Συνέχισε,

λέγοντας πως: «Τα κορίτσια και οι κριτές δεν το γνώριζαν, αντέδρασαν αυθόρμητα εκείνη την στιγμή».

Η ίδια σημείωσε πως αποκάλυψε στους γονείς της πώς αισθάνεται όταν ήταν 11 χρονών: «Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου άνοιξαν τα χέρια τους και με πήραν μια μεγάλη αγκαλιά. Όπως και να είσαι εμείς σε αγαπάμε, μου είπαν».

Τόνισε πως ξεκίνησε τη φυλομετάβαση στα 12: «Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς για να μας βοηθήσουν, ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα λίγο σαν πειραματόζωο. Μαζί με την φυλομετάβαση, ενηλικιωνόμουν και γνώριζα τον εαυτό μου και ως άνθρωπο. Ήταν ένα πολύ πλούσιο ταξίδι».

 

«Το κοινωνικό μου περιβάλλον, οι φίλοι μου με αντιμετώπισαν όπως οι γονείς μου. Περισσότερο πόλεμο δέχθηκα από τους καθηγητές μου στο γυμνάσιο παρά από τους συμμαθητές μου» τόνισε.

«Πάρα πολλές φορές χρειάστηκε να επέμβουν οι γονείς μου στο σχολείο, να μιλήσουν με τους καθηγητές που δεν με αποδέχονταν. Σήμερα υπάρχουν ευρωπαϊκοί νόμοι που προστατεύουν κορίτσια σαν εμένα» είπε.

To άρθρο Ως διεμφυλική δέχθηκα πόλεμο από τους καθηγητές μου αποκάλυψε η Νικολίνα Νικολούζου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα