Νίκος Ανδρουλάκης: Ακόμα και τις άγιες μέρες συναντάμε πελατειακές νοοτροπίες από την κυβέρνηση

12:48 15/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Στην πατρίδα του, την Κρήτη, βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης για το Πάσχα, ο οποίος πραγματοποίησε και συνάντηση με πολίτες υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Αυτή την εποχή έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την κοινωνική δικαιοσύνη, και θεωρώ απαράδεκτο, ακόμη και αυτές

τις άγιες μέρες, λίγο πριν προκηρυχθούν οι εκλογές, να συναντάμε πελατειακές νοοτροπίες από την κυβέρνηση και να διορίζονται οι διοικήσεις όλων των μουσείων της χώρας» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο διορισμός των διοικήσεων των μουσείων, είναι «δυστυχώς άλλη μια απόφαση της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη, που αποδεικνύει ότι η προτεραιότητά τους είναι το πελατειακό κράτος και όχι η διαφάνεια και η αξιοκρατία, για τα οποία διψάει ο ελληνικός λαός».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε επίσης «Καλή Ανάσταση, υγεία, ευημερία σε όλους τους ορθόδοξους Έλληνες, σε όλο τον ελληνικό λαό».

To άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης: Ακόμα και τις άγιες μέρες συναντάμε πελατειακές νοοτροπίες από την κυβέρνηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα