Νίκος Πολυδερόπουλος: Ξύπνησαν μέσα μου άσχημες μνήμες με το αμαξίδιο

23:38 6/5/2023 - Πηγή: NewsIt

“Για να γυρίσω κάποιες σκηνές, έφερνα στο μυαλό μου καταστάσεις που είχα ζήσει” εξηγεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Για τον ρόλο που ερμηνεύει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, “Μαύρο ρόδο” και τις άσχημες μνήμες από το προσωπικό του ατύχημα μίλησε από καρδιάς ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο περιοδικό Hello και την Σόνια Μαγγίνα.

Τη διαφορετικότητα την υπερασπίζεσαι μέσα από το ρόλο του Σταυριανού στο «Μαύρο ρόδο» καθώς ο ήρωας που υποδύεσαι είναι σε αμαξίδιο.

Χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε

αυτή η ευκαιρία μέσα από το συγκεκριμένο ρόλο, με τον οποίο – οφείλω να πω – υπάρχει προσωπική ταύτιση σε έναν βαθμό καθώς παλαιότερα είχα ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να βρεθώ για αρκετούς μήνες σε αμαξίδιο.

Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί ξύπνησαν μέσα μου άσχημες μνήμες, οι οποίες αποτέλεσαν εφαλτήριο για το υποκριτικό κομμάτι. Για να γυρίσω κάποιες σκηνές, έφερνα στο μυαλό μου καταστάσεις που είχα ζήσει τότε. Γενικά νιώθω χαρούμενος και ευγνώμων για τους ρόλους που έχω τη δυνατότητα να ερμηνεύσω επειδή πάντα έχουν κάτι διαφορετικό – από τον Ορφέα στο «Τατουάζ», που ήταν κατά συρροήν δολοφόνος, μέχρι τον Σταυρινό.

Όταν ολοκληρωθεί η σειρά, πως θέλεις να πέσει η αυλαία για τον Σταυριανό;

Το «Μαύρο ρόδο» ολοκληρώνεται φέτος, δεν θα έχει δεύτερο κύκλο. Έχω ήδη ωραίες αναμνήσεις και συναισθήματα και φαντάζομαι πως θα ενταθούν καθώς έχουμε ακόμα περίπου έναν μήνα γυρισμάτων. Θα ήθελα να δικαιωθεί ο Σταυρινός, να μάθει την αλήθεια, ότι ο αδελφός του είναι υπεύθυνος για το ατύχημα του, και, ενδεχομένως να πάρει την εκδίκηση του, η οποία δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι.

Την εκδίκηση τη θέλει ο ήρωας, εγώ θα έμενα στη δικαίωση, δεν είμαι εκδικητικός στη ζωή μου. Προτιμώ να είμαι ντόμπρος και αληθινός και να λέω επί τόπου και ανοιχτά τι με ενοχλεί.

To άρθρο Νίκος Πολυδερόπουλος: Ξύπνησαν μέσα μου άσχημες μνήμες με το αμαξίδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Πολυδερόπουλος, Ξύπνησαν,nikos polyderopoulos, xypnisan