Νταϊάνα Σνάιντερ – Μαρία Σάκκαρη: Ανατροπή και πρόκριση στον 3ο γύρο του Indian Wells

00:41 10/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Νταϊάνα Σνάιντερ κατάφερε να βάλει… δύσκολα στην Μαρία Σάκκαρη για 1,5 σετ, αλλά στη συνέχεια «λύγισε». Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-1 σετ και πέρασε στον 3ο γύρο του Indian Wells (WTA 1000). Η Καρολίν Γκαρσία (νο 26) αντίπαλός της στην επόμενη φάση.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε να… κυνηγάει στα σετ την Νταϊάνα Σνάιντερ (νο74), αλλά μείωσε τα αβίαστα λάθη, βρήκε σταθερότητα στο παιχνίδι

της και -με τον προπονητή, Ντέιβιντ Γουίτ για πρώτη φορά στο box της- επικράτησε τελικά με 7-5, 4-6, 0-6 στην πρεμιέρα της στο φετινό Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο στο πρώτο σετ χάνοντας με 5-2 στα game από την Νταϊάνα Σνάιντερ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όμως, έκανε την εντυπωσιακή αντεπίθεσή της και το έφτασε στο 5-5. Η 19χρονη Ρωσίδα έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία σε εκείνο το σημείο και -κατακτώντας δύσκολα τα δυο τελευταία game- πήρε το πρώτο σετ με 7-5.

Σάκκαρη και Σνάιντερ έφτασαν στο 3-3 στο δεύτερο σετ, με την Ελληνίδα τενίστρια να πετυχαίνει το break που έψαχνε και να κάνει το 3-4 και στη συνέχεια το 3-5. Η Ρωσίδα πήρε το επόμενο game για να χάσει τελικά το σετ με 6-4.

Η νίκη κρίθηκε σε τρίτο σετ. Η Μαρία Σάκκαρη είχε το μομέντουμ με το μέρος της, η Σνάιντερ έδειξε να μην πατάει και τόσο καλά στο αριστερό της πόδι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε τρία break και έφτασε στο 0-6 και στην πρόκριση.

 

SAKK-Attack is back@mariasakkari fights her way into the next round after defeating Shnaider 5-7, 6-4, 6-0. #TennisParadise pic.twitter.com/0xeI9dk1AU

wta (@WTA) March 9, 2024

To άρθρο Νταϊάνα Σνάιντερ – Μαρία Σάκκαρη: Ανατροπή και πρόκριση στον 3ο γύρο του Indian Wells δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα