Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς 1-0 LIVE: Έβγαλε αντίδραση και... μπρέικ ο Στέφανος!

17:02 20/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφθασε με επιβλητικές εμφανίσεις μέχρι τα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia της Ρώμης και αντιμετωπίζει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για μία θέση στο μεγάλο τελικό του Masters 1000 της ATP.

Οι δύο τενίστες έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια σε χωμάτινη επιφάνεια και στην τρίτη του “μονομαχία”, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη) και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο3 στον κόσμο) θα διεκδικήσουν την πρόκριση

στον τελικό του Internazionali BNL d’ Italia της Ρώμης.

Παρακολουθήστε LIVE το Ντανίλ Μεντβέντεφ – Στέφανος Τσιτσιπάς από το Newsit.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανιίλ Μεντβέντεφ δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους και θα δώσουν ακόμα μία σκληρή και ενδιαφέρουσα μάχη.

Αυτή είναι η δωδέκατη φορά που Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον Ρώσο να έχει επτά νίκες και τον 24χρονο Έλληνα να έχει τέσσερις.

Στο χώμα έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές και μετρούν από μία νίκη. Ο Μεντβέντεφ νίκησε το 2019 στο Μονακό και ο Τσιτσιπάς επικράτησε 3-0 σετ στο Roland Garros το 2021. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Ρούνε (Νο7 στον κόσμο), ο οποίος και νίκησε στον άλλο ημιτελικό με 2-1 σετ τον Κάσπερ Ρουντ.

To άρθρο Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς 1-0 LIVE: Έβγαλε αντίδραση και... μπρέικ ο Στέφανος! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντανίλ Μεντβέντεφ – Στέφανος Τσιτσιπάς LIVE, Masters, Ρώμης,ntanil mentventef – stefanos tsitsipas LIVE, Masters, romis