«Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήξερε ότι η μάχη ήταν άνιση αλλά έδινε δύναμη και σε εμάς» δήλωσε ο γιατρός του

11:53 15/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, αλλά μέχρι τέλους “πάλεψε” με δύναμη, όπως εξήγησαν και οι γιατροί που στάθηκαν στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια.

Ο προσωπικός του γιατρός, Κοσμάς Ηλιάδης, μίλησε στο OPEN TV για τον καρκίνο που “νίκησε” τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τόνισε το μεγαλείο ψυχής με το οποίο αντιμετώπισε ο Ολυμπιονίκης την ασθένειά του.

Οι δηλώσεις του γιατρού του Νικολαΐδη

“Ο ασθενής με τον χειρουργό έχει ένα διαφορετικό δέσιμο. Προσπαθήσαμε να τον

βοηθήσουμε σε όλο τον αγώνα αυτό και μέσω κορονοϊού, γι’αυτό και έγραψε όσα έγραψε για μας. Ήταν ένας γίγαντας. Τα ψυχικά του χαρίσματα ίσως ξεπερνάνε κι αυτά που έδειξε ως αθλητής. Η νόσος όντως ήταν ένας σπάνιος καρκίνος, ο οποίος δεν υπακούει στη χημειοθεραπεία. Το στάδιο ήταν προχωρημένο όταν διαγνώστηκε.

Δόθηκε μάχη από την ιατρική ομάδα. Υποχώρησε η νόσος, χειρουργήθηκε, στη συνέχεια έκανε θεραπείες που πήγαν καλά, αλλά παράλληλα είχαν γίνει και μεταστάσεις. Ήξερε ο ίδιος πολύ καλά τι συμβαίνει και ότι η μάχη ήταν άνιση. Ήταν απόλυτα δεκτικός στις θεραπείες και έδινε κουράγιο και σε εμάς για να κάνουμε ότι μπορούμε να τον βοηθήσουμε.

Μας πρόσφερε έτσι τη δυνατότητα να μη διστάσουμε για να προχωρήσουμε σε κάποιο βαρύ χειρουργείο ή κάποια πειραματική θεραπεία. Η οικογένειά του ήταν πάνω από όλα, η σύζυγός του ήταν πάντα δίπλα του”.

 

To άρθρο «Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήξερε ότι η μάχη ήταν άνιση αλλά έδινε δύναμη και σε εμάς» δήλωσε ο γιατρός του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα