Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προτρέπει τους Τούρκους να έχουν ξένους διαιτητές όπως στην Ελλάδα

22:28 11/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε δηλώσεις αναφορικά με την διαιτησία στην Τουρκία και στάθηκε στην Ελλάδα στην οποία έρχονται ξένοι διαιτητές προκειμένου να διευθύνουν τα ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας θέλησε να δώσει μια λύση στο πρόβλημα με τους διαιτητές στο τουρκικό πρωτάθλημα, με τον παραγωγό του Survivor

μάλιστα να φέρνει ως παράδειγμα τη χώρα μας και την Super League.

Ο Ατζούν επισήμανε πως το ποδόσφαιρο στην χώρα του έχει γίνει ανυπόφορο και η λύση είναι να συμβεί ότι και στην Ελλάδα, δηλαδή να έρθουν ξένοι διαιτητές. 

«Κάθε δυο λεπτά κάποιος παίκτης έπεφτε κάτω. Δεν έβλεπες να παίζεται παιχνίδι. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο από όταν ήμουν δέκα χρονών και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Υπάρχει λύση για όλα αυτά. Εκλιπαρώ την Ομοσπονδία να υιοθετήσει έναν κανονισμό που να λέει: “Ένας παίκτης δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στις επόμενες δύο επιθέσεις Το ποδόσφαιρο στην Τουρκία έχει γίνει ανυπόφορο.

Αυτό συμβαίνει μόνο εδώ, ούτε καν στην Ελλάδα. Η ομοσπονδία κάτι πρέπει να κάνει για αυτό. Στο ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός σφύριξε Γερμανός διαιτητής. Στα μάτια μου υπάρχει ένα χάος στη χώρα.

Αν θέλουμε ηρεμία, η λύση είναι μία. Φέρτε ξένους διαιτητές» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Acun Ilıcalı: “Olympiakos-Panathinaikos maçını Alman hakem yönetti. Benim gözümde, istemeyerek de olsa ülkeyi kaosa sürüklüyorlar. Huzur isteniyorsa tek çözüm var; yabancı hakem getireceksiniz.” (Beyaz TV) pic.twitter.com/OBzDqkiOaP

— 8haberfu4bol (@8haberfu4bol) March 11, 2024

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατζούν έχει στην ιδιοκτησία του την ποδοσφαιρική ομάδα της Χαλ, ενώ στο παρελθόν έχει δείξει ενδιαφέρον και για τις ομάδες των Βόλου και Ατρόμητο, με την συμφωνία ωστόσο να μην έρχεται ποτέ.

 

 

To άρθρο Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προτρέπει τους Τούρκους να έχουν ξένους διαιτητές όπως στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα