Ο Μπαράλες «καθάρισε» για την Καλαμάτα τον Ολυμπιακό Β’ – Φωνάζουν οι Πειραιώτες για το πέναλτι

18:35 24/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός Β’ γνώρισε την ήττα στην έδρα της Καλαμάτα (1-0) για την 20η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου στην Super League 2, αλλά “φωνάζει” για το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες και έκρινε τον αγώνα.

Η Καλαμάτα

νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Β και πανηγύρισε εντός έδρας μετά από ενάμιση μήνα! Ένα “τρίποντο” που ανέβασε τη “Μαύρη Θύελλα” στους 32 βαθμούς, όσους έχει και ο 3ος Ιωνικός, ενώ μείωσε έστω και προσωρινά τη διαφορά από την κορυφή στους 11 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Όσον αφορά τους «ερυθρόλευκους», είδαν το αήττητο σερί που έτρεχαν να σπάει και έμειναν στην 7η θέση και τους 22 πόντους. Στο 63′ ο Μπαράλες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε κάνοντας έξαλλους τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων.

Η απόφαση του διαιτητή Μαλούτα αμφισβητήθηκε έντονα από τον Ολυμπιακό Β’, με τον Κώστα Καραπαπά να εκφράζει τη διαμαρτυρία του μέσω Instagram story.

“Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά αυτό το επιθετικό φάουλ του Μπαράλες το έδωσε ο Μαλούτας πέναλτι κατά του Ολυμπιακού Β. Δεν ξέρει ένας κανονικός άνθρωπος αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει”, έγραψε ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού.

 

To άρθρο Ο Μπαράλες «καθάρισε» για την Καλαμάτα τον Ολυμπιακό Β’ – Φωνάζουν οι Πειραιώτες για το πέναλτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα