Ο Μπράντον Χάντερ κατέρρευσε μετά από μάθημα γιόγκα

15:08 13/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Μπράντον Χάντερ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 42 ετών. Ο Αμερικανός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ήταν γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τη σύντομη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Τα αίτια του θανάτου του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μπράντον Χάντερ, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με έναν παλιό προπονητή του Αμερικανού, Τιμ Οσέα, ο 42χρονος κατέρρευσε

μετά από ένα μάθημα γιόγκα.

“Με βαθιά θλίψη και σοκ μοιράζομαι την είδηση του θανάτου του Μπράντον Χάντερ, σήμερα στο Ορλάντο, σε ηλικία 42 ετών. Φαίνεται πως ο Μπράντον κατέρρευσε στο τέλος ενός μαθήματος γιόγκα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχα την τύχη να προπονήσω.

Διέπρεψε στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και στη συνέχεια έπαιξε στο NBA για τη Βοστώνη και το Ορλάντο. Ακολούθως αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ευρώπη, πριν αλλάξει καριέρα και γίνει ατζέντης παικτών.

Κρατήσαμε επαφή για χρόνια και ήμουν πολύ περήφανος για τον σύζυγο,, πατέρα και πολίτη που είχε γίνει. Προσευχηθείτε για την οικογένειά του. Σε αγαπώ Μπράντον Χάντερ”, ανέφερε ο Οσέα.

To άρθρο Ο Μπράντον Χάντερ κατέρρευσε μετά από μάθημα γιόγκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα