Ο Μπρούνο Άλβες ρωτήθηκε αν σκέφτεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ΑΕΚ

20:05 4/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ έδωσε συνέντευξη στο Calcio Mercato και μίλησε για την ΑΕΚ, αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκαλύπτοντας ότι έφθασε κοντά στο να υπάρξει συμπαίκτης του στη Γιουβέντους.

Ο Μπρούνο Άλβες συνυπήρξε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Εθνική Πορτογαλίας και ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για το αν θα τον έπαιρνε

στην ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Μπρούνο Άλβες

Για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην ΑΕΚ: «Για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία. Μετά από πολλά χρόνια ως παίκτης ξεκίνησα ένα πρότζεκτ με μια ομάδα επιπέδου και είναι μια εμπειρία για να εξελιχθώ».

Για το αν ο Ρονάλντο είχε προσπαθήσει να τον πάρει στη Γιουβέντους: «Υπήρξε η δυνατότητα. Είχαν τραυματιστεί δύο αμυντικοί και ο Μέντες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει. Ο Ρονάλντο μου είπε ότι θα με βοηθούσε να πάω στο Τορίνο. Τελικά η Γιούβε επέλεξε τον Κάσερες».

Για το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη Γιουνάιτεντ: «Τώρα πρέπει να κοιτάξει μέσα του και να βρει αν θέλει να συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ ή όχι».

Για το αν σκέφτεται να πάρει τον Ρονάλντο στην ΑΕΚ: «Όχι, όχι, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ».

Bruno Alves a CM: ‘Vacanze a Ibiza e capodanni insieme, vi racconto CR7. Mi voleva alla Juve, Allegri preferì Caceres’: Chissà se ora che è diventato dirigente Bruno Alves centra gli affari come faceva con gli incroci dei pali. 40 anni tondi tondi,… https://t.co/uBNctzElee pic.twitter.com/M5NTB8Cqs5

— sportlive (@sportli26181512) November 4, 2022

To άρθρο Ο Μπρούνο Άλβες ρωτήθηκε αν σκέφτεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα