Ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη και η «ευγνωμοσύνη» της

20:19 6/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να στέκεται πλέον… απέναντι από τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη, στη δίκη της για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, ωστόσο πριν από δύο χρόνια η ίδια του εξέφραζε την ευγνωμοσύνη της… 

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, στις 19 Ιουλίου 2021, όταν η Τζωρτζίνα επέστρεψε στο σπίτι της, στην Πάτρα, και ήταν πλέον τετραπληγική, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε ένα μήνυμα στον κ. Ηλιάδη,

που έγραφε: «Ήρθαμε στο σπίτι μας!! Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά. Να στέλνετε τα παιδάκια πίσω στα σπίτια τους και τους γονείς τους».

Αυτή η ευγνωμοσύνη της 34χρονης μητέρας, σήμερα κατηγορούμενης, εκφράζεται και σε άλλα μηνύματα προς τον γιατρό. Ωστόσο, παρά τις ευχαριστίες, συγγενής της Πισπιρίγκου είχε δηλώσει ότι η κατηγορούμενη δεν εμπιστεύεται τον κ. Ηλιάδη.

Δείγμα της καχυποψίας της ήταν το αίτημα για την επιστροφή του πανιού της Ίριδας, πάνω στο οποίο είχε βρεθεί αίμα και υγρό του μωρού.

Στην χθεσινή του κατάθεση, ο γιατρός του νοσοκομείου του Ρίου αναφέρθηκε στην κεταμίνη και στην υποψία του ότι αυτή χορηγούνταν κατά καιρούς και όχι μόνο όταν τελικά πέθανε η Τζωρτζίνα.

Στο συμπέρασμα αυτό οδηγήθηκε καθώς, όπως λέει, όταν η μικρή έπαθε ανακοπή στο Καραμανδάνειο είχε σιελόρροια γι’ αυτό και δεν μπορούσε ο γιατρός του νοσοκομείου να κάνει τη διασωλήνωση.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη, η σιελόρροια προκαλείται από την κεταμίνη, συμπέρασμα στο οποίο οδηγείται και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης. «Στην όλη διαδικασία ταιριάζει η κεταμίνη».

Ο διάλογος για τη Τζωρτζίνα

Η εκπομπή “Live News” έφερε στη δημοσιότητα ένα νέο ντοκουμέντο που αφορά το διάλογο του γιατρού με την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο οποίος αφορούσε ένα παιδί που είχε πάθει ανακοπή.

Ηλιάδης: Αυτά Ρούλα είναι παιδάκια που έφυγαν από τη ζωή, ήταν σε εγκεφαλικό θάνατο και δόθηκαν τα όργανά τους για να σωθούν άλλα παιδάκια. Ο Αργύρης, η Κωνσταντίνα. Αυτός είναι ο Σταυράκος που ακούσατε ότι είχε πέσει στη Γαστούνη. Είχε πάει τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνη την ημέρα που ήταν κάποια τελετή απελευθέρωσης της Γαστούνης και έπεσε από τον πρώτο όροφο κι έδωσε τα όργανά του η μαμά.

Πισπιρίγκου: Να ρωτήσω κάτι; Το παιδάκι με την ανακοπή. Είχε κι αυτό εγκεφαλοπάθεια ή όχι;

Ηλιάδης: Στη φωτογραφία είναι μετά από αποκατάσταση. Δύο χρόνια μετά.

Όπως φαίνεται από τις συνομιλίες, η κατηγορούμενη ήθελε να μάθει λεπτομέρειες για τον χαμό του παιδιού.

Πισπιρίγκου: Γιατρέ, για πείτε μου για το παιδάκι.

Ηλιάδης: Για τον Άγγελο;

Πισπιρίγκου: Ναι.

Ηλιάδης: Ο Άγγελος, μετά την ιστορία του, βρέθηκε σε ένα νοσοκομείο αποκατάστασης στην Ρώμη, έκατσε δύο χρόνια.

Πισπιρίγκου: Με εγκεφαλοπάθεια;

Ηλιάδης: Έφυγε άσχημα.

To άρθρο Ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη και η «ευγνωμοσύνη» της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέα Ηλιάδη,roulas pispirigkou, andrea iliadi