Ο Έλον Μασκ από το Ισραήλ: Η «προπαγάνδα» που γεννάει δολοφονίες πρέπει να σταματήσει

16:08 27/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Υπέρ του Ισραήλ τάχθηκε ο Έλον Μασκ που επισκέπτεται τη χώρα. Σε δηλώσεις του ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και «αφεντικό» της πλατφόρμας Χ πρώην Twitter, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ισραήλ.

Ο Έλον Μασκ που βρίσκεται στο Ισραήλ όπου νωρίτερα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ζήτησε να «σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα που πείθει τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε, ξέρετε, δολοφονίες».

Ο επιχειρηματίας

στον τομέα των τεχνολογιών τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ μετά την επίθεση που δέχτηκε η χώρα από τους Παλαιστίνιους τρομοκράτες της Χαμάς, λέγοντας ότι μία πρόκληση είναι να «σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα που πείθει τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε, ξέρετε, δολοφονίες».

Αφότου άκουσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου να λέει σε μία ζωντανή διαδικτυακή συνομιλία, ότι η Χαμάς πρέπει να καταστραφεί ο Μασκ είπε: «Δεν υπάρχει επιλογή».

Dear Elon Musk, we recommend you to visit Gaza after this trip.

Go and see how the Zionist Israeli army committed genocide there by committing crimes against humanity, how they destroyed a whole city and killed 14,000 people.

Go to Gaza and see how they destroy Gaza with tons… pic.twitter.com/LbCAovzs3l

— Torah Judaism (@TorahJudaism) November 27, 2023

 

Ο Μασκ, που επισκέπτεται το Ισραήλ ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος με την Χαμάς στην Γάζα, πρόσθεσε: «Θα ήθελα κι εγώ να βοηθήσω».

To άρθρο Ο Έλον Μασκ από το Ισραήλ: Η «προπαγάνδα» που γεννάει δολοφονίες πρέπει να σταματήσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα