Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πήγε στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» πρώτη φορά μετά τον σάλο

15:05 29/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Χαμός επικράτησε κατά την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου στο κτίριο της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», πρώτη φορά αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο με τις δωρεές των πολιτών. Την υπόθεση έφερε στο φως η αρχή που είναι αρμόδια για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (29.01.2024), ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμφανίστηκε έξω από το κτίριο

κι ενώ οι δημοσιογράφοι τον ακολουθούσαν κατά πόδας.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, μπήκε στο αυτοκίνητό του δίχως να κάνει καμία δήλωση.

Δείτε σχετικό βίντεο του ΑΝΤ1:

 

«Να ψάξουν καλά και να έρθουν εδώ να με πάρουν αν κάνω ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ναι, εδώ είμαι, να έρθουν να με πάρουν. Δεν είναι μόνο 600.000 ευρώ είναι 1.500.000 τα τελευταία δύο – τρία χρόνια. Μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει βάλτε κάτω και δείτε πόσο κάνουν όλες αυτές οι μερίδες», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου (27.01.2024) στον ALPHA.

To άρθρο Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πήγε στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» πρώτη φορά μετά τον σάλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, Ο Άλλος Άνθρωπος,konstantinos polychronopoulos, o allos anthropos