Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι κι επίσημα ο νέος πρόεδρος της Super League 1

14:50 5/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Μηνάς Λυσάνδρου του ΟΦΗ εξελέγη από τις ομάδες της Super League 1, ως ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τη θέση.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου ήταν ο μοναδικό υποψήφιος για τη θέση του νέου προέδρου της Super League 1 και εξελέγη κατά πλειοψηφία από τους εκπροσώπους των ομάδων του πρωταθλήματος στο δ.σ., όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή

της στα social media, η Super League 1, έγραψε τα εξής: Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη κατά πλειοψηφία ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου, Α’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δε, ο Λυσάνδρου έλαβε 13 θετικές ψήφους (και από την ΕΠΟ), με τον Ολυμπιακό να ψηφίζει αρνητικά και το Βόλο να απέχει από τη διαδικασία.

Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη κατά πλειοψηφία ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου, Α’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ.#slgr pic.twitter.com/jcVbB2Bfba

Super League Greece (@Super_League_GR) January 5, 2024

Ο Λυσάνδρου ανέλαβε νέος πρόεδρος της Super League 1 διαδεχόμενος την Κάτια Κοξένογλου, που είχε αναλάβει προσωρινά τη θέση μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

To άρθρο Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι κι επίσημα ο νέος πρόεδρος της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μηνάς Λυσάνδρου, Super League 1,minas lysandrou, Super League 1