«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Κουρμπέλη»

10:07 25/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Τουρκία. με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα μέσου για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα, με το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη να βρίσκεται στην λίστα των Πειραιωτών, όπως υποστηρίζουν ρεπορτάζ από την

Τουρκία.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει τον χρόνο που ήθελε στην Τράμπζονσπορ, με τον ίδιο και την ομάδα να επιθυμούν να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους, παρότι ο Κουρμπέλης έγινε κάτοικος Τραπεζούντας πριν λίγους μήνες.

Μάλιστα όπως αναφέρει το «takvim.com.tr» ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού και μάλιστα ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η Τράμπζονσπορ δεν θα έλεγε όχι εάν η πρόταση ικανοποιεί τα θέλω της, ενώ άγνωστη παραμένει η στάση του παίκτη, ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσεις τα «πράσινα» συναισθήματα του.

To άρθρο «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Κουρμπέλη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Ολυμπιακός, Δημήτρη Κουρμπέλη,o olybiakos, dimitri kourbeli