Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς

12:42 17/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός κινείται δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. Οι Πειραιώτες περιμένουν τον ερχομό του Νταβίντ Κάρμο, ενώ εξετάζουν και την περίπτωση του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς.

Μετά τον Κάρμο, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση και δεύτερου κεντρικού αμυντικού. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Σαν Λορέντζο

για τον Αργεντινό Γκαστόν Ερνάντες, ενώ σύμφωνα με τους Σέρβους τις τελευταίες ώρες οι Πειραιώτες εξετάζουν και την περίπτωση του Αλεξάνταρ Ντάγκοβιτς.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι και βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος.

Οι Τούρκοι προσφέρουν 700.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα και συμβόλαιο ενάμιση χρόνου στον Αυστριακό στόπερ με ετήσιες απολαβές 1.200.000 ευρώ.

Ο Ντράγκοβιτς, ο οποίος σε ενάμιση μήνα θα κλείσει τα 33, είναι βασικός και των εκ των αρχηγών του Ερυθρού Αστέρα και έχει 25 συμμετοχές, ένα τέρμα και 2 ασίστ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο μεταξύ, παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει ο Φρέιρε, ο οποίος δεν βοήθησε καθόλου τους Πειραιώτες.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς,olybiakos, alexantar ntragkovits