Ο Ολυμπιακός εξετάζει Τσο και Άμπνερ

11:33 24/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουρίου. Μετά τον Ρόντινεϊ, οι Πειραιώτες θέλουν να ολοκληρώσουν κι άλλες μεταγραφές, προκειμένου να ενισχυθούν και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τους τίτλους εντός των συνόρων.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, με τον Μίτσελ να έχει εντοπίσει τα κενά και τους ανθρώπους της ομάδας να

έχουν στα χέρια τους μία λίστα με πιθανόυς μεταγραφικούς στόχους.

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Γουέ Τσου Τσο και Άμπνερ.

Ο Νοτιοκορεάτης σέντερ φορ βρίσκεται στα ραντάρ των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο 24χρονος, ύψους 1.89, επιθετικός αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη Χιουντάι, με το transfermarkt να τον κοστολογεί στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Έπαιξε, μάλιστα, στο Μουντιάλ 2022 και σημείωσε δύο γκολ.

Όσον αφορά τον Άμπνερ, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας με την Ατλέτικο Παραναένσε. Ο Βραζιλιάνος 22χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο έως και το 2024, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 12 συμμετοχές με δύο ασίστ.

Σειρήνες για Εμβιλά

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Φως”, ομάδα από την Αραβία έχει καταθέσει μια αρκετά δελεαστική πρόταση στον Γάλλο μέσο του Ολυμπιακού, έχοντας μάλιστα και ένα μεγάλο μπόνους υπογραφής.

Ο Εμβιλά έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο από τον Ιανουάριο μπαίνει στην τελική του ευθεία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συμφωνήσει με μια ομάδα και να υπογράψει όπου θέλει.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός εξετάζει Τσο και Άμπνερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Τσο, Άμπνερ,olybiakos, tso, abner