Ο Παναθηναϊκός κοντά σε διπλό “χτύπημα” με Αΐτορ και Μπάσα

10:05 4/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Κοντά σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς τόσο ο Μπάσα όσο και ο Αΐτορ εμφανίζονται κάτι παραπάνω από θετικοί στο να συνεχίσουν την καριέρα τους στους “πράσινους”.

Στην ολοκλήρωση δύο μεγάλων deal πλησιάζει ο Παναθηναϊκός, καθώς οι επαφές του τεχνικούς

διευθυντή των “πρασίνων”, Τσάβι Ρόκα, με τον εξτρέμ της Τβέντε, Αΐτορ, έχουν προχωρήσει πολύ, με την πρόταση που έχει κατατεθεί στον παίκτη να είναι για τριετές συμβόλαιο και συνολικές αποδοχές ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο 24χρονος άσος από την πλευρά του, εκτός του ότι φαίνεται να τον ικανοποιεί το οικονομικό σκέλος, φαίνεται πως έχει διαμηνύσει στον Ρόκα πως προτιμά τον Παναθηναϊκό από την Μπεσίκτας, οπότε τις επόμενες ημέρες αναμένονται θετικές εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

O Παναθηναϊκός περιμένει τον Μπάσα στην Αθήνα για τις τελικές επαφές

Όσον αφορά την περίπτωση του Αλβανού μέσου, Βουλνέτ Μπάσα, αμέσως μετά, αφού ολοκληρώσει κι επίσημα τις υποχρεώσεις του με τον σύλλογο της Κρακοβίας, ο Μπάσα αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα (περίπου στις 20 Ιουλίου), έχοντας -πιθανότατα- μαζί του και το έγγραφο της Βίσλα που πιστοποιεί πως δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του κι ως εκ τούτου θα είναι ελεύθερος για να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του. 

To άρθρο Ο Παναθηναϊκός κοντά σε διπλό “χτύπημα” με Αΐτορ και Μπάσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα