Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το μπαμ με Σενγκέλια

20:45 19/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Τόρνικε Σενγκέλια.

Ο Παναθηναϊκός κινείται με ταχύτατους ρυθμούς στο μεταγραφικό παζάρι και κλείνει ένα-ένα τα κενά στο

ρόστερ του με παίκτες από το πάνω ράφι. Οι πράσινοι βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση του Τόρνικε Σενγκέλια, ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Ο Γεωργιανός (31, 2μ06) πάουερ φόργουορντ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φορέσει τα πράσινα με ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Σενγκέλια αναμένεται να μείνει ελεύθερος τις επόμενες ώρες από τη Βίρτους Μπολόνια, με την οποία είχε 11.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομάδα, ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες τη δέκατη μεταγραφή του, μετά τους Δημήτρη Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, Λούκα Βιλντόσα, Ματίας Λεσόρ, Ντίνο Μήτογλου, Κώστα Σλούκα, Τζέιριαν Γκραντ, Ιωάννη Παπαπέτρου και Κάιλ Γκάι.

Σειρά παίρνουν το βασικό δυάρι της ομάδας και ο ψηλός που θα πλαισιώσει τον Λεσόρ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο κάτω από τα καλάθια.

Δείτε τον Τόρνικε Σενγκέλια εν δράσει:

To άρθρο Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το μπαμ με Σενγκέλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα