Ο Πάνος Τσερπές απαντά στον Θεοφάνους: Αυτός ήταν πίσω από τους ONE, αλλά εμείς ήμασταν μπροστά

12:22 3/6/2022 - Πηγή: NewsIt

«Ο Γιώργος έκανε κάτι μαγικό, έγραψε υπέροχα τραγούδια και μας έδωσε την αγάπη του», λέει ο Πάνος Τσερπές.

Ο Πάνος Τσερπές παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star». Ο τραγουδιστής μίλησε για τους ONE και έδωσε τη δική του απάντηση στον Γιώργο Θεοφάνους.

«Χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια έχουμε ακόμα χημεία με τα παιδιά από τους ONE. Είμαστε μαζί σχεδόν 23 χρόνια. Μπήκα στους ONE όταν ήμουν 18 χρονών μέσω ενός φίλου μου που με κάλεσε σε μια οντισιόν να του

κάνω παρέα.

Άλλαξε όλη μου η ζωή μέσα σε λίγες μέρες. Την εποχή της Eurovision μας έσκιζαν τα ρούχα, μας πετούσαν στη σκηνή αρκουδάκια, εσώρουχα. Παίρναμε πολλά γράμματα από θαυμαστές, ακόμα έχω μια κούτα», είπε αρχικά ο Πάνος Τσερπές.

Ο Πάνος Τσερπές είπε στη συνέχεια: «Το τελευταίο μου τραγούδι κατάφερε να μπει σε μια παγκόσμια συλλογή. Ο Γιώργος έκανε κάτι μαγικό, έγραψε υπέροχα τραγούδια και μας έδωσε την αγάπη του. Η επιτυχία των ONE όμως, ήταν μισή μισή. Ο Γιώργος Θεοφάνους βρισκόταν από πίσω, αλλά εμείς ήμασταν μπροστά».

To άρθρο Ο Πάνος Τσερπές απαντά στον Θεοφάνους: Αυτός ήταν πίσω από τους ONE, αλλά εμείς ήμασταν μπροστά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα