Ο «Πεν Νταλαούρα» απαντά στον Σκουρλέτη για τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Να πας, αλλά να φέρεις και τις αποδείξεις πληρωμών από τον ΣΥΡΙΖΑ»

14:07 2/11/2023 - Πηγή: NewsIt

«Να το πράξετε κ. Σκουρλέτη. Να φροντίσετε να φέρετε όμως και τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε ο λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα» στο Twitter, εν μέσω πληροφοριών ότι ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρικού Εγκλήματος για τα τρολ του Διαδικτύου.

«Να φροντίσετε να φέρετε όμως και τις αποδείξεις

που με συνδέουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη, ακόμη και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα», συνέχισε στην ίδια ανάρτηση, απαντώντας στον Πάνο Σκουρλέτη και τον σάλο με τα τρολ του Διαδικτύου. 

«Ελπίζω να προσκομίσετε και τις αποδείξεις των “πληρωμών” μου από το κόμμα όπως έχετε υπαινιχθεί», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι πως πριν από μερικές μέρες, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό». «Άλλοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό, όχι εγώ, πρόκειται για παρακέντρα γύρω από τον Τσίπρα για να μας αποδομήσουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

To άρθρο Ο «Πεν Νταλαούρα» απαντά στον Σκουρλέτη για τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Να πας, αλλά να φέρεις και τις αποδείξεις πληρωμών από τον ΣΥΡΙΖΑ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα