Ο πενταδάτος Αστέρας Τρίπολης “βύθισε” την ΑΕΛ

20:23 18/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Με δύο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε της ΑΕΛ με 3-1 στη Λάρισα, για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague.

Η θεσσαλική ομάδα παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό, σε αντίθεση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έφτασε τους επτά βαθμούς και βρίσκεται

στη ζώνη των πλέι οφ.

Ο αγώνας:

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχε από μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για κάθε ομάδα. Η ΑΕΛ πλησίασε στο γκολ στο 10′. Ο Πλατέλλας έβγαλε ασίστ στον Πινακά, αλλά το πλασέ του δεύτερου δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρε, Παπαδόπουλο. Δυο λεπτά αργότερα, ο Αστέρας Τρίπολης είδε τον Μπαράλες να μην μπορεί να σκοράρει κόντρα στον Νάγκι.

Χωρίς να πιάσει κάποιο “τρελό” ρυθμό, το ματς κράτησε το ενδιαφέρον του. Ο Αστέρας Τρίπολης “πάτησε”… λίγο καλύτερα στη συνέχεια και στο 37′ είδε την κεφαλιά του Σουάρεθ να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 41′ η ΑΕΛ έχασε κορυφαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Τόρζε να πλασάρει ελάχιστα άουτ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Οι “βυσσινί” το… πλήρωσαν στο αμέσως επόμενο λεπτό, αφού είδαν τον Μπαράλες να κάνει το 0-1, με σκαστή κοντινή κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ηλιάδη στο 70′.

Κι αφού δεν έγινε το 1-1, ήρθε το 0-2. Στο 75′ ο Τιλίκα έκλεψε την μπάλα και την έδωσε στον Λουίς Φερνάντεθ, αυτός και πάλι στον Τιλίκα, που πάσαρε στον Μπαράλες, ο οποίος έκανε εύκολα το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 89′ οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι με κεφαλιά του Μουζέκ, μειώνοντας σε 1-2, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Μπόρχα Βαλέρο συνεργάστηκε άψογα με τον Λουίς Φερνάντεθ, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας της ΑΕΛ, γράφοντας το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (71΄Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς (71΄Νικολιάς), Μιλοσάβλιεβιτς (85΄Γλυνός), Τόρζε (55΄Τρούγιτς), Πινακάς, Πλατέλλας (85΄Ζαχαράκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασούλης, Μουνάφο (72΄Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Κρέσπι (88΄Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (61΄Τιλίκα), Ριέρα (61΄Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες (89΄Ορόσκο).

To άρθρο Ο πενταδάτος Αστέρας Τρίπολης “βύθισε” την ΑΕΛ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα