Ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε εδικό διαμεσολαβητή για να λυθεί η ρήξη με το Μπάκιγχαμ - Η επική αντίδραση της Καμίλα

10:20 22/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Το βιβλίο «The New Royals», που πρόκειται να δημοσιευτεί σύντομα από τον εκδοτικό οίκο The Firm, αναμένεται είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για όσους είναι fans της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, σε αυτό – μεταξύ άλλων – αποκαλύπτονται νέες λεπτομέρειες γύρω από τις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τους υπόλοιπους γαλαζοαίματους του Μπάκιγχαμ. 

Σύμφωνα με το «The New Royals», ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα έχει η πρόταση του πρίγκιπα Χάρι να φέρει ειδικό διαμεσολαβητή προκειμένου να λύσει τη

ρήξη του με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Όπως μάλιστα αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, στο άκουσμα της πρότασης η Καμίλα «έχυσε το τσάι της». 

Σε απόσπασμα του βιβλίου που δημοσιεύτηκε στο Vanity Fair, αναφέρεται ότι ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας, επέμενε σε μια συνάντηση με τον Χάρι για ένα τσάι πριν συναντήσει τη βασίλισσα. «Η συνάντηση με τον Κάρολο και την Καμίλα ήταν πιο άβολη από το εγκάρδιο τσάι του ζευγαριού με την βασίλισσα», σημειώνεται. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ άργησαν στη συνάντηση, και έτσι έμειναν μόνο 15 λεπτά για να μιλήσουν πατέρας και γιος πριν την συνάντηση με την Μεγαλειοτάτη. «Ο Χάρι στην πραγματικότητα τους πρότεινε να χρησιμοποιήσουν έναν μεσολαβητή για να προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματα, κάτι που προκάλεσε κάπως σύγχυση στον Κάρολο και την Καμίλα, έχυσε και το τσάι της», αναφέρει πηγή από το Μπάκιγχαμ, προσθέτοντας ότι η Καμίλα είπε στον Δούκα ότι η πρότασή του ήταν «γελοία» και ότι θα λύσουν τις διαφορές τους μέσα στην οικογένεια.

Το βιβλίο αναφέρεται εκτενώς στον βαθύτερο διχασμό μεταξύ των Sussexes και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά της καθήκοντα και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στις ΗΠΑ, το περίφημο Megxit.

Σύμφωνα μάλιστα με άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος της βασιλικής οικογένειας, την άνοιξη ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε με τον πατέρα του και ήθελε «να καθαρίσει τον αέρα μεταξύ τους». Η αμηχανία όμως κατά την συνάντηση τους ήταν έντονη και άφησε τις σχέσεις τους τεταμένες.

«Ανακούφιση» για Γουίλιαμ και Κέιτ το Megxit;

Ακόμα ένα ενδιαφέρον σημείο του βιβλίου είναι αυτό στο οποίο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός της Κέιτ φαίνεται να ένιωσαν «ανακούφιση» όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μετακομίσουν στις ΗΠΑ, επειδή «το δράμα» θα τελείωνε.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται επίσης να πραγματοποίησε μια συνάντηση με βασιλικούς βοηθούς – η οποία έγινε γνωστή ως «Σύνοδος Άνμερ» στο σπίτι του ζευγαριού στο Νόρφολκ – για να συζητήσουν το μέλλον της βασιλικής οικογένειας μετά τη μετακόμιση του αδελφού του στις ΗΠΑ.

«Πληγωμένη και εξαντλημένη» η βασίλισσα

Το βιβλίο υποστηρίζει επίσης ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έμεινε «πληγωμένη και εξαντλημένη» από την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ. «[Η βασίλισσα] πληγώθηκε πολύ και μου είπε: «Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει και δεν θέλω να το σκέφτομαι πια» αναφέρει πηγή του Μπάκιγχαμ. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

To άρθρο Ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε εδικό διαμεσολαβητή για να λυθεί η ρήξη με το Μπάκιγχαμ - Η επική αντίδραση της Καμίλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρι, Μπάκιγχαμ -, Καμίλα,chari, bakigcham -, kamila