Ο πρίγκιπας Χάρι μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ και με τη βούλα - Έβαλε τέλος και επίσημα με τη Βρετανία

12:23 18/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο πρίγκιπας Χάρι «κόβει τους δεσμούς» με τη Βρετανία και δηλώνει ότι οι ΗΠΑ είναι η κύρια κατοικία του. 

Χώρα μόνιμης διαμονής γίνονται οι ΗΠΑ για τον πρίγκιπα Χάρι και επίσημα, τέσσερα χρόνια αφότου εγκατέλειψε το Λονδίνο μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα τα βρετανικά μέσα ο πρίγκιπας Χάρι ενημέρωσε τα αρχεία του στις ΗΠΑ

για να καταστήσει σαφές ότι δεν ζει πλέον στη Βρετανία

Τα αρχεία που δημοσιεύθηκαν από το Companies House για τον «Πρίγκιπα Χένρι Τσαρλς Άλμπερτ Ντέιβιντ Δούκα του Σάσεξ» αναφέρουν ότι «η νέα χώρα/πολιτεία/μόνιμης διαμονής είναι οι ΗΠΑ», ενώ μέχρι πρότινος δήλωνε το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν στην Καλιφόρνια από τότε που αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Μάρτιο του 2020.

Αν και η ηλεκτρονική κατάθεση στο Companies House καταχωρήθηκε μόλις την Τετάρτη (17.04.2024), το έγγραφο δείχνει ότι η αλλαγή έγινε στις 29 Ιουνίου 2023.

Αυτή ήταν την ίδια μέρα που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι το ζευγάρι έφυγε από το Frogmore Cottage, το οποίο ήταν το τελευταίο τους οίκημα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2019, έγινε γνωστό ότι η Μέγκαν και ο Χάρι πλήρωσαν 2,4 εκατομμύρια λίρες για να καλύψουν την ανακαίνιση και την ενοικίαση του Frogmore στο Home Park Estate.

Βασιλικοί εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι ο Χάρι είναι βαθιά πληγωμένος από την εντολή του πατέρα του να εγκαταλείψουν με την Μέγκαν το Frogmore, που ήταν δώρο γάμου από την βασίλισσα Ελισσάβετ, με εικασίες ότι ήθελε να στείλει ενα μήνυμα διαλέγοντας αυτή την ημερομηνία.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κλήθηκαν να αδειάσουν το σπίτι και να πάρουν τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους από το εξοχικό σπίτι, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κάστρο του Γουίνδσορ, εβδομάδες αφότου ο Χάρι επέκρινε τη βασιλική οικογένεια στα απομνημονεύματά του Spare. 

To άρθρο Ο πρίγκιπας Χάρι μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ και με τη βούλα - Έβαλε τέλος και επίσημα με τη Βρετανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρι, ΗΠΑ, - Έβαλε, Βρετανία,chari, ipa, - evale, vretania