Με νέες και νέους της Θεσσαλονίκης ο Κασσελάκης - Τι είπε σε νεαρό με αμαξίδιο

20:32 27/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Στη Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με νέες και νέους. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε και μία συνομιλία με έναν νεαρό με αμαξίδιο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είδε νέες και νέους της Θεσσαλονίκης σε καφέ στο κέντρο της πόλης.

Μόλις έφτασε οι νέοι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα

και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από τα τραπέζια και έκανε χειραψίες, ενώ συγκεντρώθηκαν στο σημείο και αρκετοί περαστικοί.

Στις συνομιλίες που είχε με τους νέους απάντησε σε ερωτήσεις τους για την πολιτική και όχι μόνο και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συζήτησε για τα προβλήματα της πόλης με πρώτο το κυκλοφοριακό, την έλλειψη προσβασιμότητας για ΑμεΑ και τους ελάχιστους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης.

Ο νεαρός με κινητικά προβλήματα, Κωνσταντίνος Παντελίδης, έθιξε στον κ. Κασσελάκη το φλέγον ζήτημα της έλλειψης προσβασιμότητας για ΑμεΑ στην πόλη.

Απευθυνόμενος στον νεαρό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «πρέπει να αλλάξει η κοινωνία μας, να αποκτήσει ενσυναίσθηση, τουλάχιστον αυτό να βοηθήσει λίγο, μπράβο σου που βγαίνεις μπροστά και έχεις το θάρρος».

Παράλληλα συζήτησε με νεαρή, που του τόνισε ότι ο πολιτικός του λόγος και η ενέργειά του βγαίνουν αυθεντικά από μέσα του, με τον ίδιο να της απαντά «όταν ανοίξω γραφείο προέδρου στη Θεσσαλονίκη θα έρθεις να δουλέψεις».

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκαν μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, με την ατάκα «πως αντέχετε;», με εκείνον να απαντά «εσείς πως αντέχετε;».                                                                                                                                                                                                                      

To άρθρο Με νέες και νέους της Θεσσαλονίκης ο Κασσελάκης - Τι είπε σε νεαρό με αμαξίδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Θεσσαλονίκη –,stefanos kasselakis, thessaloniki –