Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό στο διπλό του Ακαπούλκο

10:10 26/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να αποκλείστηκε από τον τελικό στο μονό στο Ακαπούλκο, ωστόσο θα διεκδικήσει τον τίτλο στο διπλό του Abierto Mexicano.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παρέα με τον πολύπειρο Φελιθιάνο Λόπεθ νίκησαν με 6-4, 6-4 τους lucky losers Γκλάσπουλ/Χελιοβαάρα σε 77 λεπτά και θα παλέψουν τα ξημερώματα της Κυριακής (27/2, 03.00) για τον πρώτο τους τίτλο ως ομάδα. Αντίπαλοί τους οι Αρεβάλο/Ροζέρ, Νο.4 του ταμπλό, που άφησαν έξω με 7-5, 7-5 τους Χατς Βερδούγο/Ίσνερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς

έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο στο διπλό, ο οποίος θα είναι παρηγοριά μετά τον άδοξο αποκλεισμό του από τον Νόρι στα ημιτελικά του μονού. 

Για τον Τσιτσιπά αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός στο tour στο διπλό, καθώς ήταν φιναλίστ μαζί με τον Ουέσλεϊ Κούλχοφ το 2019 στο Masters του Μαϊάμι.

O 40χρονος Ισπανός, από την πλευρά του, έχει παίξει σε άλλους 16 τελικούς και έχει κατακτήσει 5 τίτλους. Τσιτσιπάς και Λόπεθ είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους και πέρυσι στη Βιέννη, όπου είχαν φτάσει ως τα προημιτελικά.

 

To άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό στο διπλό του Ακαπούλκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Τσιτσιπάς, Ακαπούλκο,stefanos tsitsipas, akapoulko