Ο Βασίλιε Μίσιτς θέλει να φύγει από την Εφές και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ αναφέρει ο GM του συλλόγου

00:16 25/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Την επιθυμία του Βασίλιε Μίσιτς να βρεθεί στο ΝΒΑ έκανε γνωστή ο GM της Εφές Αλπέρ Γιλμάζ, τονίζοντας παράλληλα πως από τον σύλλογο της Τουρκίας θα υπάρξει σημαντική μείωση στο μπατζετ της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Αλμπέρ Γιλμάζ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «beln Sports» της Τουρκίας, μίλησε για το ρόστερ της Εφές αναφορικά με τη νέα χρονιά, τονίζοντας πως πρόθεση της διοίκησης

είναι να αξιοποιηθούν οι γηγενείς παίκτες, ενώ για το μέλλον του Μισιτς επισήμανε πως ο Σέρβος θέλει να βρεθεί στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά τα λόγια του

«Ο Μίτσιτς θέλει πραγματικά να πάει στο NBA. Έχει σχετική οψιόν στο συμβόλαιό του μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Ο Κλάιμπερν και ο Ζίζιτς θα μείνουν με εμάς. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Μπράιαντ και τον Μπομπουά στην ομάδα. Ο Σίνγκλετον ήρθε για να μας βοηθήσει τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά είχε ένα αναπάντεχο πρόβλημα υγείας και τον στείλαμε στην πατρίδα του. Τον ευχαριστούμε.

Το στάτους του Εμπαγιέ θα το ξέρουμε σε μία εβδομάδα. Ο Πλάις έχει συμβόλαιο. Είμαστε στη διαδικασία να αποκτήσουμε ένα τέταρτο κι ένα πέμπτο παίκτη» είπε ο Αλπέρ Γιλμάζ και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων. Ίσως υπάρξει μείωση στους ξένους παίκτες της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Θέλουμε να αξιοποιήσουμε περισσότερο τους Τούρκους παίκτες στο σύστημά μας. Παρακολουθούμε και τις εξελίξεις των γκαρντ μας στο NBA. Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να κάνουμε αλλαγές ή όχι.

Θα υπάρχει σημαντική μείωση του μπάτζετ. Αν όμως θέλεις να είσαι ανταγωνιστική ομάδα στην EuroLeague πρέπει να ξεπεράσεις ένα όριο».

 

To άρθρο Ο Βασίλιε Μίσιτς θέλει να φύγει από την Εφές και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ αναφέρει ο GM του συλλόγου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλιε Μίσιτς, Εφές, ΝΒΑ,vasilie misits, efes, nva