ΟΦΗ – Βόλος 1-1: Τρομερό ματς με τέσσερα γκολ που δεν ακυρώθηκαν ως οφσάιντ

20:25 24/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η 12η αγωνιστική της Super League ξεκίνησε με μια ματσάρα. Ο Βόλος προηγήθηκε στο “Γεντί Κοθυλέ”, αλλά ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία (1-1) σκοράροντας αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, με τρομερό γκολ του Θορίαρσον. Ακυρώθηκαν τέσσερα γκολ

ως οφσάιντ. Μεγάλες επεμβάσεις ο Κόστιτς.

Ο ΟΦΗ έμεινε για πέμπτη σερί αγωνιστική στη Super League χωρίς νίκη, φέρνοντας 1-1 μέσα στην έδρα του με τον Βόλο. Οι κρητικοί έφτασαν έτσι τους 15 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους επτά, αλλά βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, και με παιχνίδι περισσότερο από τον Παναιτωλικό που βρίσκεται στο -1.

ΟΦΗ και Βόλος είχαν μια πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας ευκαιρίες στις αντίπαλες εστίες, με καλά σουτ. Οι δυο πορτιέρε, όμως, ήταν σε ετοιμότητα. Οι Κρητικοί άρχισαν μετά το πρώτο δεκάλεπτο να ανεβάζουν “στροφές” και στο 23′ πέτυχαν γκολ, που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Μαρινάκης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ήταν εκτεθειμένος πριν πάρει το «ριμπάουντ».

Ανάλογη ήταν η εξέλιξη και στο γκολ που πέτυχε ο ΟΦΗ στο 23′ με τον Ντίκο, με το VAR να το ακυρώνει. Ο Αμπάντα εκτέλεσε κόρνερ, βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μοσκέρα, με τον αριστερό μπακ του ΟΦΗ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Ο ίδιος πήρε το «ριμπάουντ» έδωσε στον Ντίκο, ο οποίος σκόραρε από κοντά. Η φάση εξετάστηκε και το τέρμα ακυρώθηκε, αφού δόθηκε οφσάιντ στον πεσμένο Πασαλίδη που ήταν ανάμεσα στον Μοσκέρα και τον Ντίκο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Βόλος άνοιξε το σκορ με τη βοήθεια του VAR. Μετά από βαθιά μεταβίβαση προς την περιοχή του ΟΦΗ, ο Κόμπα ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και μετά από ψύχραιμο πλασέ, κατάφερε να σκοράρει. Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά για οφσάιντ, αλλά η… τεχνολογία έδωσε το “ΟΚ” για να μετρήσει το 0-1.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Γκαρσία -με δεύτερη κίτρινη κάρτα- για να ακολουθήσει η “μεγάλη” επέμβαση του Κόστιτς στην προβολή του Μοσκέρα.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο ΟΦΗ μπήκε στην επανάληψη ψάχνοντας το γκολ και αναγκάζοντας τον Βόλο να παίξει αμυντικά και με αντεπιθέσεις. Το 1-1 ήρθε στο 60′ και έγινε με γκολάρα! Από διώξιμο της άμυνας του Βόλου, ο Θοράριρσον στοπάρει την μπάλα εκτός περιοχής, για να πιάσει μια ασύλληπτη σουτάρα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κόστιτς.

Με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στην επίθεση, ο Βόλος βρήκε κενά στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Στο 69′ η ομάδα της Μαγνησίας σκόραρε και πάλι, αλλά το τέρμα του Μωραΐτη ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο ΟΦΗ τα… έδωσε όλα για το γκολ της νίκης. Στο 78′ όμως ο Αμπάντα είδε τον Κόστιτς να βγάζει με εντυπωσιακό τρόπο την σουτάρα που έπιασε. Στο 86′ ο Βόλος είχε νέα μεγάλη στιγμή, με την “στραβοκλωτσιά” του Μύγα από το ύψος της μεγάλης περιοχής να στέλνει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων έφερε και ένα γκολ στο 90′, με τον Μεγιάδο να σκοράρει, αλλά τον διαιτητή να βλέπει ο ίδιος τη φάση και να το ακυρώνει ως οφσάιντ, πιστεύοντας ότι ο Ντίκο επηρέαζε τη φάση.

 

To άρθρο ΟΦΗ – Βόλος 1-1: Τρομερό ματς με τέσσερα γκολ που δεν ακυρώθηκαν ως οφσάιντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΟΦΗ – Βόλος 1-1, Τρομερό,ofi – volos 1-1, tromero