Οι Κροάτες ανησυχούν για αποκλεισμό της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ

13:50 8/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Η δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, ίσως και να κοστίσει την παρουσία της ομάδας στα προκριματικά του Champions league.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, η αστυνομία της Κροατίας είχαν ενημερώσει από το πρωί της Δευτέρας (07.08) τις ελληνικές Αρχές

ότι 200 χούλιγκανς θα περάσουν στην Ελλάδα μέσω Σερβίας και Αλβανίας. Όπως όμως τονίζεται, η ελληνική αστυνομία δεν συνεργάστηκε, επιβεβαιώνοντας εν μέρει και το ρεπορτάζ του Newsit.gr (σ.σ. η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε εδώ και δυο ημέρες για την κίνηση των χούλιγκανς).

Τα ΜΜΕ στην Κροατία κάνουν λόγο για αισχρή επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμο Ζάγκρεμπ (σ.σ. σε αντίθεση με την ανακοίνωση της ομάδας, που δεν “κράζει” τους οπαδούς της), και τονίζουν πως υπάρχει έντονη ανησυχία μήπως η Ντιναμό αποκλειστεί από τη διοργάνωση.

Όπως μάλιστα αναφέρεται, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ βγάζει μόνο επίσημες ανακοινώσεις και οι εκπρόσωποί της δεν μιλούν καθόλου με δημοσιογράφους.

Ρεπορτάζ: Καρολίνα Μισέλ

To άρθρο Οι Κροάτες ανησυχούν για αποκλεισμό της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα