Οικογενειακή τραγωδία με τέσσερις νεκρούς στη Βρετανία - Η αστυνομία αγνόησε κλήση για βοήθεια

20:26 20/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Νεκρά βρέθηκαν τρία μέλη μία οικογένειας καθώς και ακόμη μία γυναίκα μέσα σε σπίτι στο Norwich της Βρετανίας, ενώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η αστυνομία αγνόησε μια πρώτη κλήση για βοήθεια στην περιοχή.

Οι νεκροί βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Norwich της Βρετανίας. Πρόκειται για έναν 45χρονο, τις δύο ανήλικες κόρες του αλλά και μία 36χρονη γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα. Ωστόσο, εικάζεται ότι και αυτή ανήκει στην ίδια οικογένεια και ζούσε περιστασιακά στο σπίτι. 

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι

ότι η αστυνομία έλαβε μια πρώτη κλήση στις 6 το πρωί από έναν άνδρα την οποία και αγνόησε. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι είχε λάβει κλήση ανάγκης το πρωί ωστόσο οι αστυνομικοί δεν πήγαν ποτέ στο σημείο.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι τους μετά από δεύτερη κλήση από έναν κάτοικο της περιοχής, μία ώρα αργότερα. Τα τέσσερα πτώματα βρέθηκαν όταν η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι στις 7.15 π.μ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, θα γίνουν νεκροψίες και στις τέσσερις σορούς για να διαπιστωθούν ακριβή αίτια θανάτου.

Τα δύο κορίτσια ηλικίας 7 και 12 ετών ήταν αγαπητά στους γείτονες που τα έβλεπαν να κάνουν βόλτες στη γειτονιά. 

Σημειώνεται πως ο 45χρονος πατέρας είχε δηλωθεί αγνοούμενος για τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, βρέθηκε αργότερα να περπατά κοντά στο σπίτι του, όπου χθες έχασαν τη ζωή τους μυστηριωδώς και οι τέσσερις άνθρωποι. «Νομίζω ότι είχε προβλήματα ψυχικής υγείας τη στιγμή που χάθηκε, ο κόσμος γνώριζε πως δεν ήταν καλά τελευταία», είπε ένας γείτονας της οικογένειας.

To άρθρο Οικογενειακή τραγωδία με τέσσερις νεκρούς στη Βρετανία - Η αστυνομία αγνόησε κλήση για βοήθεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικογενειακή, Βρετανία -,oikogeneiaki, vretania -