Όλγα Τρέμη για το διαζύγιο από τον Νίκο Νικητέα: Όλος ο κόσμος το ήξερε

18:40 13/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Όλγα Τρέμη, που μίλησε για… όλα! Από το διαζύγιό της μέχρι τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τον περασμένο Μάιο είχε δει το φως της δημοσιότητας η είδηση πως η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέας είχαν αποφασίσει να πάρουν διαζύγιο. Για την ίδια βέβαια αυτό ήταν… «περσινά ξινά σταφύλια».

«Ο χωρισμός συνέβη πριν από 3 χρόνια και το διαζύγιο πριν από περίπου 2 χρόνια. Δεν θεώρησα ότι θα πρέπει να απασχολήσει και να συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ήταν μία προσωπική εξέλιξη στη ζωή μου και τίποτε άλλο.

«Δεν έκρυψα κάτι, όλος ο κόσμος το ήξερε. Τώρα εάν κάποιοι το ανακάλυψαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, προφανώς για να το επικαιροποιήσουν έκαναν μία μικρή χρονοκλοπή. Γιατί τι να έλεγαν; Ότι η Όλγα Τρέμη χώρισε πριν από 3 χρόνια; Είναι αστείο δημοσιογραφικά», ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος μιλώντας στο Happy Day.

Αναφερόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη, έκρινε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έτριξε τα δόντια».

«Θυμάμαι ότι ο Χαρίλαος Φλωράκης έλεγε: “περιμένετε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός”. Μένει να αποδειχθεί εάν έχει αυτό που ονομάζουμε πολιτική ραχοκοκαλιά και σε τι βαθμό», τόνισε.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Κάνω με έναν τρόπο τηλεόραση διαδικτυακά, αυτό σημαίνει ότι ανοίγει μία πόρτα επικοινωνίας με πιο νεανικά κοινά. Το πρόβλημα της συμβατικής τηλεόρασης είναι ότι απευθύνεται κατά βάση σε πολύ μεγάλες ηλικίες.

Υπήρξαν προτάσεις για δελτίο ειδήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό που κάνω σήμερα. Το δικαιούμαι μετά από 45 χρόνια στην… πρίζα», δηλώνει στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος.

 

Η Όλγα Τρέμη σχολίασε και την επιστροφή της Έλλης Στάη στα τηλεοπτικά πράγματα. «Συχνά μας μπερδεύουν με την Έλλη Στάη. Την είδα στον σχολιασμό των εκλογών και χάρηκα, έχει μία μακρά διαδρομή στη δημοσιογραφία. Ανήκει σε εκείνους που εγώ θεωρώ asset για τον χώρο μας. Δεν έχουμε απαραίτητα βίους παράλληλους με την Έλλη αλλά η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό».

To άρθρο Όλγα Τρέμη για το διαζύγιο από τον Νίκο Νικητέα: Όλος ο κόσμος το ήξερε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλγα Τρέμη, Νίκο Νικητέα, Όλος,olga tremi, niko nikitea, olos