Ολλανδία – Αργεντινή: Η μεγαλύτερη κομπίνα στην ιστορία του Μουντιάλ και το ντου του πάγκου των Ολλανδών στον αγωνιστικό χώρο

23:46 9/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Ολλανδία σόκαρε την Αργεντινή στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του δεύτερου προημιτελικού του Μουντιάλ 2022.

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ από την Αργεντινή, η Ολλανδία κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά, χτυπώντας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Και το έκανε με ίσως την καλύτερη κομπίνα στην ιστορία των Μουντιάλ. Με το σκορ στο 1-2, ο Κοπμάινερς εκτέλεσε πανέξυπνα το φάουλ και ο Βέχορστ με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έσωσε τους

οράνιε.

Όλα αυτά ενώ νωρίτερα οι παίκτες της Ολλανδίας και της Αργεντινής είχαν μετατρέψει σε ρινγκ τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παρέδες έκανε φάουλ στον Άκε και στη συνέχεια κλότσησε την μπάλα στον πάγκο της Ολλανδίας, γεγονός που προκάλεσε μία τρομερή ένταση.

Οι αναπληρωματικοί των Ολλανδών έτρεξαν πάνω του, όπως και ο Φαν Ντάικ, που με το σώμα πέταξε στο έδαφος τον Αργεντινό μέσο!

Η σύρραξη ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, με τον διαιτητή Λάοθ να μην βγάζει καμία κόκκινη κάρτα και μόλις μία κίτρινη κάρτα.

To άρθρο Ολλανδία – Αργεντινή: Η μεγαλύτερη κομπίνα στην ιστορία του Μουντιάλ και το ντου του πάγκου των Ολλανδών στον αγωνιστικό χώρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα