Ολλανδία: Νέο πρόβλημα ενόψει των αγώνων με Ελλάδα και Ολλανδία

15:52 9/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Ρόναλντ Κούμαν, ενόψει των αναμετρήσεων της Ολλανδίας με την Γαλλία (13/10) και την Ελλάδα (16/10), για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Ο νέος «πονοκέφαλος» του ομοσπονδιακού προπονητή της Ολλανδίας ακούει στο όνομα Στίβεν Μπέργκχαους, καθώς ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ δεν υπολογίζεται για τα προαναφερόμενα παιχνίδια.

lang="en-US">Ο Ολλανδός διεθνής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που τον κράτησε στα “πιτς” στον χθεσινό (08.10) αγώνα του Άγιαξ με την Αλκμάαρ. Στη θέση του κλήθηκε ο αριστερός μπακ της Τσέλσι, Γιάν Μάατσεν.

Η απουσία του Μπέργκχαους ήρθε να προστεθεί στις υπόλοιπες, πολύ σημαντικές για τους Ολλανδούς και να τις αυξήσει σε έξι, ενόψει των επικείμενων συναντήσεών τους.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Ρόναλντ Κούμαν είχε επιβεβαιώσει ότι δεν θα έχει διαθέσιμους πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές, άπαντες τραυματίες. Πρόκειται για τους Σβεν-Άντριαν Μπότμαν (Νιούκαστλ), Ματάις Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Κόντι Χάπκο (Λίβερπουλ).

To άρθρο Ολλανδία: Νέο πρόβλημα ενόψει των αγώνων με Ελλάδα και Ολλανδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Ολλανδία, Νέο, Ελλάδα,ollandia, neo, ellada